Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mixer eta 0010

Od: erik* odpovědí: 15 změna:

Zdravím.Mám starý mixer a nevím jestli eště seženu to červené těsnění to co tam těsní tu nádobu tak už je špatné *zed* .Prodává se eště.Děkuji.

Mixer eta 0010

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Snad je to ono.

erik*
hodnocení

to je ono dík

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ty máš domácnost nebo muzeum? Na Etu jsem vždycky všechno sehnal v prodejně Ety v Praze na nábřeží, gůglit určitě umíš. Tak si tam zavolej, vždycky tam byli ochotní a na starého robota jsem dostal všechno.

doplněno 16.12.12 19:31:

Na žádnou horu, mezi nádobu a nůž, tzn. že ho nasazuješ okolo toho nože.

erik*
16.12.12 19:35
hodnocení

to vím

erik*
hodnocení

A kam se dává to těsnění dolu nebo na horu .

Mixer eta 0010 #2
ohneta*
Přece misto toho starého.

Dobrý den. Nejdříve dáte nože, pak gumové těsnění a přišroubujete nádobu. To těsnění je běžně k dostání v každých domácích potřebách. Dá v něm mixovat vše tekuté i ovoce.

erik*
hodnocení

mužou se do toho dávat tekuté věci .např:mléko?

jasně, my v tom dělali jahodové koktejly :) jen přitisknout víko a pozor, je v něm dírka *smich*

Já si myslím, že ne. Není to na tekutiny, je to mlýnek na kafe.*jasne*

cyril*

Jako trénink na Silvestra to ujde. *smich*

Můžete mi nějak blíže určit, kde na obrázku vidíte mlýnek na kávu? *smich*

doplněno 17.12.12 20:31:

Malá nápověda - tříštivý kávomlýnek pro ,,nuladesítku´´ vidíte na fotce vlevo dole - před převodovkou.

Mixer eta 0010 #3
ladinpraha*

Levý spodní roh.

doplněno 17.12.12 20:47:

Erik na fotce nemusí mít všechno a Babča jenom napsala svůj názor. On se totiž ten Erikův nůž používal kromě mixeru i v kafemlejnku. Alespoň já to tak měl.

doplněno 17.12.12 21:30:

Zviklal jsi mě, ten mlýnek se mi tu léta válel aniž bych ho použil a já mám zafixováno, že byl bez té misky. Ale paměť někdy dělá divy.

Já vím, Ladine, mě však zajímlo, kde viděla babkazov mlýnek na té Erikově fotce *smich*

doplněno 17.12.12 20:54:

To těžko. Nůž z mixeru nelze zkombinovat s kávomlýnkem. Na té fotce v mém příspěvku je vidět celý kávomlýnek. Nůž je v té hliníkové misce, na fotce není vidět, páč ta miska je vzhůru nohama - tedy spojkou nahoru. Ten nůž se z té misky nevyndaval, je totiž pevnou součástí spodku mlýnku, navíc je zpřevodován dorychla. Používal se však ten černý spodek mixerové nádoby, do které se kávomlýnek našrouboval a pak se to celé zasunulo do motorové části mixeru.

doplněno 17.12.12 21:53:

Nešlo mi o to někoho zviklat. Mj. i tento mixér konstruoval můj tchán, tak o něm ,,něco´´ vím. Krom toho jsme jej dostali svatebním darem - byť už je to pár let :)

Promon, máte svatou pravdu. Mi to došlo kapku později, proto se vracím, omluvit se za mystifikaci. Mlýnek se nerozebíral a neměl těsnění. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]