Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
obracím se na Vás opět s otázkou, zda nevíte o nějakém dobrém řemeslníkovi, který by opravil (zbrousil a nalakoval, nejspíš i lehce zatmeloval vzniklé mezery) parketovou podlahu v činžovním domě. Podlaha je původní, není důvod ji měnit (rozhodně nechceme), je ale užívaná, poslední dva roky dostává zabrat depozitními kočkami, o které se staráme v průběhu roku (obvykle jsou nemocné, míváme je na doléčení, takže jejich občasné nehody jsou na parketách už také patrné...), zkrátka podlaha původně opravdu pěkná, ale "jetá". Hledáme řemeslníka, který by si s tímto poradil a svou práci neodflákl. Prosíme, nevíte o někom? Ideálně z Prahy 4, resp. Praha. Oslovila jsem v souvislosti s tímto také firmu šikulové (www.sikulove.eu), pokud byste někdo měl zkušenosti přímo s nimi, budu ráda za jakékoliv informace. Děkuji předem a hezký den
Díky, stránku znám, ale mnohdy (jak je vidět i ze sekce "černá listina" na dané stránce) si řemeslník napíše referenci i sám, jde mi o osobní doporučení (nejraději). Našla jsem přes tuto stránku asi přede dvěma lety plynaře, soukromníka, který se nikde neinzeruje (jelikož je to postarší pán a neví, jak na to), a dodnes ho voláme. Takže jsem trochu doufala, že by se mi mohlo povést totéž ohledně podlahářů.
Proto prosím kohokoliv dalšího, kdo by věděl o někom osobně, kdo by měl s někým dobrou zkušenost, dejte vědět Díky!
Pu, jsme stavební firmička a děláme i rekonstrukce. Co se týká parket, už delší dobu spolupracujeme s naším dlouholetým kamarádem, kterí opravdu umí, smekám před ním klobouk!
Zkuste ho kontaktovat, klidně se odvolejte na mne (jako na Hopa), že jsem dal doporučení, hezký den!
Hope, díky moc! Paráda, přesně co jsem chtěla. Obrátím se na něj i s Vaším doporučením, děkuji!
PT, super, díky i Vám, už jsem pánovi stihla napsat, ještě než jste se ozvala podruhé, přesto mockrát díky za ochotu!
Dám sem potom vědět, kdo "vyhrál", příp. jak jsme byli spokojeni
Hezký večer,
Pů
Určitě dejte vědět, za svého kámoše ručím co se týká kvality práce, nevím ovšem ceny a termíny, to už je na Vás!
Ahoj Pu, znám p. Mojžíše z Litoměřic. Jistě má zakázky i po Praze, třeba při té příležitosti by se stavil i u Vás.
Jinak můžete zavolat do firmy Riva sro, aby Vám dali kontakt na podlaháře, který brousí parkety a je z Prahy. Snad Vám vyhoví.
PT, paráda, mockrát díky, s panem Mojžíšem jste tedy byla spokojená? Mrkla jsem na jeho stránku, napíši mu poptávku a uvidíme, jestli by sem byl ochoten zajet, aby se mu to vyplatilo. Pokud už něco dělá v Praze, tak snad ano Dělal něco přímo u Vás nebo u známých, že byste viděla jeho hotovou práci? Díky moc!
Pro Filipa: Jasně, zadávala jsem poptávku všude možně, neříkám, že je každý podvodník. Ale přece jen ústní doporučení je ústní doporučení a zatím se mi vždy vyplatilo dát na reklamu "per huba", je to můj preferovaný způsob získávání řemeslníků... Jinak ale za odkaz děkuji, ostatně může se hodit někomu jinému.
Pu, práci mi nedělal, ale byl to náš velkoodběratel. Má zavedenou firmu a vím, že brousí také parkety, mimo pokládky podlahových krytin. Pu, pošlu mu mejlíka, že se na něj obrátíte o informace. - pt
Tak jsme nakonec s pomocí internetu, poptávky, referencí, obhlížení, prohlížení... vybrali firmu nám naprosto neznámou, ale snad dobrou, uvidíme, jak to dopadne - připadala nám ve zlatém středu se vším všudy, tak snad jsme se nepřebrali. Jméno pro jistotu napíši, až odvedou svou práci :D , abych mohla hned připojit své hodnocení. Každopádně děkuji všem za rady a doplním odpověď v řádu 14 dní. Hezký den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.