Nejste přihlášen/a.
Zdravím, rozhodl jsem se, že si pořídíme automatický kotel a nejvíc se mi zamlouval Defro. Nemá někdo osobní zkušenost s kotlem a montážní firmou?
Díky
Kotel Defro jsem taky zvažoval, ale po několikátém telefonátu jsem zjistil, že mi jej výhradní zástupce asi nemá zájem prodat, tak si ho koupím asi přímo v Polsku, nebo koupím Dakon.
z vlastní zkušenosti jděte radši do českého výrobku,už vím že nejsem tak bohatej abych si kupoval levné věci,a pozor na kotle polsko maj to na jiné uhlí jejich egrošek má výhřevnost 30,naše hnědé okolo17,tak že pak nesedí kw,sám jsem si s tím prošel kde nestačila 26kw si nyní česka 24 kw jen pohrává,a o servisu nemluvě kor když jste dále od polska
no záleží pokud chcete automat na uhlí,tak taková rada ,taky jsem chtěl v ručním režimu ale usoudil jsem že stejně tak topit nebudu protože si rychle zvyknete na to pohodlí a bezobslužnost že stejně dřevem topit nepujdete a jeho cena leze,pokud nemáte zásoby .
koupil jsem si na 2 pokus Ekoefekta E23bio-spokojenost dá se v něm taky topit ručo ale je to nouzovka,radši uhlí,jinak před tím byl automat v lititně a už nikdy více
to už je lepší si pořídít kotle dva jak to někteří lidi dělají pokud mají zdroj dřeva
S neprofesionálním přístupem obchodního zastoupení Defra mám také špatné zkušenosti.
Máte tip kde koupit v Polsku v kameném obchodě? Nejlépe od Náchoda...
Díky M
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.