Nejste přihlášen/a.
Dobrý den . Kde zjistím majitele pozemku na netu? Za odkazy děkuji
Tady nahlizenidokn.cuzk.cz/... ale musíte znát č.LV jinak je to na prd
doplněno 16.09.12 14:18:Pokud nevíte LV tak prvně tady nahlizenidokn.cuzk.cz/... tam zadejte obec a potom klikněte na otevřít okno s mapou
doplněno 16.09.12 14:21: DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
Proč by jako potřeboval člověk vědět všechny tyto věci? Stačí si pozemek najít na mapě (dá se překrýt i leteckými snímky) a pak přes funkci informace kliknout na danou parcelu a ihned se otevře okno s potřebnými informacemi.
A nemusím znát číslo LV, název obce, katastrálního území ani ppč.
@frame to jsem zvědavý jak přes mapy.cz najdeš majitele objektu,číslo popisné a zda není náhodou objekt zadlužený,nějaké břemena atd. obzvlášť na vesnici nepomůžou ani letecké záběry natož ptačí pohled
Nechápu proč zrovna na mapy.cz. O těch jsem se nikdy nezmínil.
V této mapě:
sgi.nahlizenidokn.cuzk.cz/... -1239836 -346646.55402542371 -923033&MarWindowName=Marushka
si najdu konkrétní pozemek, pak zakliknu funkci "informace o nemovitosti"(čtvereček se znaky "KN") a pak už se mi po kliknutí na danou parcelu rozbalí list, kde najdu většinu potřebných informací jako je majitel, adresa, způsob vedení pozemku, rozloha, bonitu, případné zástavy, exekuce, atpod.
O mapy.cz ani slovo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.