Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED pásek - bude stačit?

Od: ladinpraha* odpovědí: 5 změna:

Bude stačit na osvětlení vedlejší pracovní (spíš odkládací) desky kuchyňské linky? Samozřejmě ten bílý. Nemám zkušenost. Díky za názory.

lidl.cz/...

doplněno 16.09.12 01:08:

Nechápu, proč ne z Lídlu. Mám z Lídlu řadu věcí a poměr kvalita/cena mi vychází mnohem výhodněji než třeba v OBI. A pro doplnění - na "hlavní"kuchyňské lince (resp. pod ní) mám zářivku tuším 13W a v podstatě mi dostatečně osvítí celou kuchyň. LED pásek by měl být jenom doplňujícím osvětlením na protější "odkládací"lince. A líbí se mi na něm to, že ho stačí vzít a zapojit. A nemusím vymýšlet zvlášť pásek, zdroj a vypínač. Případně se dá vzít a použít úplně někde jinde. Takže asi tak.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedek*
hodnocení

1x

led pásek bych třeba koupil v elektru typ čipu SMD5050 napájení 12 V teple bílá k tomu se prodává lišta hliníková, 15 x 9mm, s krycím matným demontovatelným plexi, délka 1m třepo po celé délce kuch linky , 2x záslepka pro lištu U15X9 , a hotový napaječ ten se dá sehnat takzvaný dotykový a i typ se stmíváním funguje tak že se dotknete té AL lišty a ledky se rožnou nebo vypnou při delším dotyku stmívají roztmívají. A adaptér 220V/12 stabilizovaný a Watáž dle odběru led. obchod hledat tam kde prodávají elektro součásky ( ten led pásek se vlepí do té AL lišty). Výhoda je taky že se led pásek stříhá po sekcích takže se dají nalepit v lište jen tam kam chcete světlo nebo je víc rozestoupit AL lišty jsou zůzné třeba pro 2 led pásky vedle sebe ( lišta hliníková 32 x 11mm, délka 2000mm, pro 2 LED pásky vedle sebe ) i ty spínace jsou ve více provedení ( SPL-ON-OFF spínač dotykový pro LED pásky, do lišty, ZAP/VYP, 12V/24V, 5A, 50 x 10mm, STL-4ST stmívač dotykový pro LED pásky, do lišty, VYP-25%-50%-75%-100%, 12V/24V, 5A, 50 x 10mm, DIMMER-až 8A stmívač pro LED pásky jednobarevné, dálkové ovládání, 12VDC, max. 8A, 114 x 58 x 35mm, cenově to vynde stejně jako to mají v akci. Kutilům zdar Dědek kompoolzavináč.iol.cz

LED pásek - bude stačit?
LED pásek - bude stačit? #2
LED pásek - bude stačit? #3

zajixxx*
hodnocení

0x

Ne nebude, raději sti kupte pořádný led pásek s větším výkonem, a nejlépe v nějakém elektro obchodu a né lidlu xD

nemohl by sem někdo dát odkaz na místo, kde koupit lepší led pásky než z lidlu a nejléoe vč. napájení. . . .

hodnocení

0x

Zkusím vložit převodní tabulku. 3W LED žárovky odpovídá klasice 25W. Sám si udělejte názor.

hodnocení

0x

Dobrý večer,

tak jak to dopadlo?Taky se mi líbí,ale ta akce už zřejmě nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]