Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,po zapnutí plynového kotle jsem musel použít nouzové tlačítko STOP.(v pojistkové skříňce vypadlo čerpadlo ozvala se i houkačka poruchy) .Tímto tlačítkem jsem všechno vypnul i ovladací panel je vypnut .i pojistky jsou schozeny ale nejdou znovu nahodit vrací se zpět ,myslíte že musím počkat až teplota v kotly klesne?nebo jak se postupuje po použití nouzového tlačítka STOP na ovladací panelu (návod bohužel nemám ) díky za odpovědi Petr.
Počkejte až Vám poradí nějaký odborník,ale já jen chtěl říct že každé tlačítko stop by mělo jít vrátit do původní polohy a tím odblokovat stopku.Tzn. povytáhnout.Nelze?!
Aha,tak nějaký restart panelu,tam taky není.Ještě zkuste vypnout a zapnout hlavní vypínač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.