Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodiny do kuchyně

Od: pavlinkab

Jaké hodiny by jste doporučili do moderně zařízené kuchyně? Nejlépe kulaté.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Nějaké moderní hitech :D

dzordz*
hodnocení

0x

hodiny.heureka.cz/...?

Jakékoli ručičkové a bílé.. nebo v barvě vaší kuchyně.. nejlíp kouknout na obrázky nebo v obchodě a rovnou vybrat, není na tom moc co vymejšlet si myslím. Ty hi-tech stejně na nic jinýho než sledování času nebudou, akorát se zamastěj a bude je "škoda"vyhodit :D

brunecova*
hodnocení

0x

Mám v kuchyni kulaté hodiny s ručičkami, teploměrem a vlhkoměrem. Rámek je stříbrný, na 1 tužkovou baterii, cena okolo 100 kč. Jsem s nimi velmi spokojená. Do kuchyně, kde se vaří na plynu volím raději levnější hodiny.

pavlinkab
hodnocení

Já bych chtěla nějaké designové. Chtěla bych je jako dekoraci.

sie

viky*
hodnocení

0x

Dobrý den, Pavlínko. Do moderní kuchyně, jen zase nějaké moderní hodiny. Žádná klasika. U nás doma máme klasiku, na chalupě máme malované hodiny. Naše děti, mají moderní zařízené domy, mají moderní hodiny a je to moc pěkné. Do moderního, jen moderní. Jen můj názor.

doplněno 12.09.12 19:04:

Dodatek, kde je možné se jen inspirovat.

Google, desingové hodiny, obrázky.

google.cz/...

veronikakavcikova
hodnocení

Pavlo, zkus třeba dekoracni-samolepky.cz/...

Máme jedny od nich doma a vypadají úžasně!

Aufkleber

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]