Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak psat stavebni denik?

Od: hurja* odpovědí: 4 změna:

Zdravim. Mam verandu 3*3 metry a musim vest stavebni denik,projenktant se k tomu stavi tak že si to mam napsat sam...vubec nevim jak...muže mi někdo poradit? Prosim...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, ono záleží na tom, jestli to stavíte na stavební povolení. Já jsem stavěl celý půdní byt a při kolaudaci to po mě nikdo nevyžadoval. Ale jinak, vzít sešit, nazvat ho jako stavební deník k danné věci, napsat tam jednoduše postupy práce s datumem, použité materiály. Nic složitého.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Když jsme si svépomocí stavěli rodinný domek, měli jsme povinnost vést si stavební deník. Vzala jsem obyčejný sešit. Každý den jsem vypsala provedené práce, použitý materiál, kdo práce provedl.Pokud jsme měli nějakého řemeslníka na určité práce, nechala jsem ho záznam v deníku podepsat. Úplně to stačilo, deník jsme odevzdali našemu stavebnímu dozoru pře kolaudací, nikdo nic nenamítal.

Viz. aplikace.estavebnidenik.c/...

hodnocení

0x

NIc složitého to není...

Stavební deník se dá běžně koupit..

Prostě zapíšete každý den datum povětrnostní podmínky na stavbě, kdo byl na stavbě přítomen, co se který den dělalo..v bodech..případné pracovní úrazy, změny atd.(i když v případě verandy 3x3m je to úsměvné).

gue
hodnocení

0x

Koupis si stavebni denik za 50kc a tam jsou jednotlive radky. Kazda stranka je propisovana na dve dalsi.

No a tam napises vzdy datum, a co se delalo a kdo to delal. U nekterych cinnosti si tam poznacis i dalsi okolnosti, treba teplotu vzduchu pri betonovani a nebo vlhkost pri pokladani lamina. Delas to pro sebe. Je to zabava, kdyz se to dela prubezne a opruz, pokud ho vytvaris az pred kolaudaci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]