Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Mam verandu 3*3 metry a musim vest stavebni denik,projenktant se k tomu stavi tak že si to mam napsat sam...vubec nevim jak...muže mi někdo poradit? Prosim...
Dobrý den.
Když jsme si svépomocí stavěli rodinný domek, měli jsme povinnost vést si stavební deník. Vzala jsem obyčejný sešit. Každý den jsem vypsala provedené práce, použitý materiál, kdo práce provedl.Pokud jsme měli nějakého řemeslníka na určité práce, nechala jsem ho záznam v deníku podepsat. Úplně to stačilo, deník jsme odevzdali našemu stavebnímu dozoru pře kolaudací, nikdo nic nenamítal.
Koupis si stavebni denik za 50kc a tam jsou jednotlive radky. Kazda stranka je propisovana na dve dalsi.
No a tam napises vzdy datum, a co se delalo a kdo to delal. U nekterych cinnosti si tam poznacis i dalsi okolnosti, treba teplotu vzduchu pri betonovani a nebo vlhkost pri pokladani lamina. Delas to pro sebe. Je to zabava, kdyz se to dela prubezne a opruz, pokud ho vytvaris az pred kolaudaci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.