Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na lumpa?

Od: renik* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu. Už mi ani tak moc nejde a škodu ale o nějakou lidskou morálku a princip. Prodala jsem sedací soupravu. Kupující mi při stěhování sedačky z mého bytu poškodil mé vchodové dveře dělané na zakázku. oprava cca 2.-3. tisíce. Sám prý pojistku nemá, na místě mě nějak odškodnit nehodlal. Slíbil, že to zařídí ve firmě, jako že mi dělali vodu, nebo nějakou opravu jako firma a došlo k poškození. Nyní mi je jasné že to byl výmysl, jen aby se mě zbavil. V ten den,jsem ještě zavolala policii, udělala jen fotky. k sepsání nedošlo, nechtěla jsem, doufala, že to vyřeším sama. Kupující se však nehodlá s mou osobou už bavit a nijak nereaguje. jako invalidní máma samoživitela si opravdu nevím rady. Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Co s tím policie, udělal to úmyslně? Uhánět o náhradu škody nebo k soudu

hodnocení

0x

Jako, že mi něco dělali a jako mi to poškodili? To si oba zahráváte s pojistným podvodem! A na policii asi taky neuspějete, tak malá škoda jde automaticky k trestní komisi OÚ. Myslím, že daleko větší úspěch by jste měla s útokem na city a svědomí, právě proto, že jste MÁMA a ještě INVALIDNÍ. Naděje sice málá, ale pokud by jste byla vytrvalá ... já prostě na svědomí a lidský přístup věřím víc, než na výhružky, podvody a byrokratickou válku.

renik*
hodnocení

To vyšlo z jeho ust . Já to nemám zapotřebí . Už jsem provolala dost peněz a bylo to k ničemu. Komunikace na nule. ale když něco provedu, tak musím nést i zodpovědnost né, Copak je malé dítě?

artik*
hodnocení

0x

vysi někoho kdo přijede na inzerát pouštíte do bytu? buďte ráda , že máte tak malou škodu

uska*

A že by invalidní paní vynesla sedačku před dům, aby kupujícího nemusela pouštět do bytu? To mi hlava nebere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]