Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Už mi ani tak moc nejde a škodu ale o nějakou lidskou morálku a princip. Prodala jsem sedací soupravu. Kupující mi při stěhování sedačky z mého bytu poškodil mé vchodové dveře dělané na zakázku. oprava cca 2.-3. tisíce. Sám prý pojistku nemá, na místě mě nějak odškodnit nehodlal. Slíbil, že to zařídí ve firmě, jako že mi dělali vodu, nebo nějakou opravu jako firma a došlo k poškození. Nyní mi je jasné že to byl výmysl, jen aby se mě zbavil. V ten den,jsem ještě zavolala policii, udělala jen fotky. k sepsání nedošlo, nechtěla jsem, doufala, že to vyřeším sama. Kupující se však nehodlá s mou osobou už bavit a nijak nereaguje. jako invalidní máma samoživitela si opravdu nevím rady. Díky.
Jako, že mi něco dělali a jako mi to poškodili? To si oba zahráváte s pojistným podvodem! A na policii asi taky neuspějete, tak malá škoda jde automaticky k trestní komisi OÚ. Myslím, že daleko větší úspěch by jste měla s útokem na city a svědomí, právě proto, že jste MÁMA a ještě INVALIDNÍ. Naděje sice málá, ale pokud by jste byla vytrvalá ... já prostě na svědomí a lidský přístup věřím víc, než na výhružky, podvody a byrokratickou válku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.