Nejste přihlášen/a.
Víte někdo, jak odejít z EONu na jinou distribuční společnost, která provozuje dodávku el. energie? Lze to i v Olomouckém krají?
Dobrý den,právě řeším stejný problém,jsem z J.Morav.kraje.Stačí kontaktovat jinou společnost,té vyplnit formulář a oni to sami do dvou měsíců zařídí.Mně se nejvíc líbí severomoravská "Bicorn",je nejlevnější v republice,najdite si jejich stránky,je u nich již 50000tisíc lidí a stále přibývají.Budeme od nich kupovat tu samou elektřinu,půjde po těch samých drátecha nemění se ani elektroměr.toto všechno vím teprve týden,protože jsem myslel že uEonu zůstanu,ale když je o 9% dražší než Cez,tak to je moc.I k čezu je lepší přejít,než zůstat u Eonu.A po 6měsících se dá změnit zase.Všechny tyto informace najdete na stránkách čezu.Bob
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.