Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autom. myčka nádobí ARISTON LD44

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:

Existuje někde nákres či jiné zobrazení, jak funguje tato automatická myčka? Obecné popisy znám, ale zajímalo by mne skutečné vnitřní rozmístění jednotlivých prvků. Děkuji za každý tip či odkaz.

Dále:

U této myčky jsem několikrát dělal čištění, vždy ale po něm dole v bílém platovém dvoudílném jímacím prostoru (po vyjmutí plast. filtru a kovového krycího sítka), zůstane voda nepůsobící dojmem, že je zrovna čistá. Vždy je tam nějaký zákal. Ani to, že jistě tento, ba ještě vyšší zákal tam zůstává po každém použití myčky, nevzbuzuje silný pocit hygienické spolehlivosti tohoto systému.

Ví o tom někdo něco víc?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím, co se týče schématu myček tak přímo k osobnímu schéma myčky se opravdu nedá dostat.Pokud budete hledat na serveru youtube.com(pardon za reklamu) se vám povede najít různé animované video různých myček ale né te vaší.
Dále:Už nějaký čas mé opravovaní s tím i spojené čištění myček živí a musím říct že tam vždy ne moc čistá, je čistá dost pokud se pravidelně myčka využívá.Při každém vložení nového nádobí z něj něco skape popř. steče a ta vodě bude opět kalná ba ještě ji přiložíte na kalu.Navíc při každém zapnutí se stará voda vypustí a napouští se nová ta ke navíc při mytí několikrát obměněna.Ještě jednou k čistotě ten systém je třeba po měsíci stání opravdu hodně špinavý ale věřte nebo ne jinak to vyřešit ani nejde.A pokud vám jde o absolutní čistotu myčky lze koupit speciální čistící (náplň) která se do myčky vloží a proběhne jedno úplné mytí kdy je chemickou cestou sežráno vše co je organického původu včetně mastnot a usazenin až po zápach.Já používám čistič myček od firmy Elektrolux a jsem s ním spokojen.S pozdravem Adam.
hodnocení

Děkuji, i když s velkým zpožděním, kolegovi Hangar za dostačující a srozumitelnou odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]