Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystám se na garáž a k ní připojený altán položit pásy lepenky s barevným pískováním. Zatím mám na střeše položenu pískovanou lepenku. Můžu na to pokládat hned tu barevnou nebo tam musí ještě přijít jedna vrstva např. IPA? Nevíte o nějakém článku či návodu na toto téma? Díky za radu.
Decentně bych to pozametal ať tam není tolik písku a pak nahříval a lepil a nahříval a lepil.Nedoporučuji klepat hřebíky papiráky i takoví jsou mezi náma naposledy jsem to zažil v okr.Mladá Boleslav
doplněno 09.09.12 15:12:OMLOUVÁM SE. Ano na šindel dát papíráky(o šindelu jste nepsal) jen jsem měl na mysli velké kusy protože někteří dávají bez lepení (nahřátí) jen papíraky a to je na prd.Při silnějším větru se to trhá
doplněno 09.09.12 15:19:Celé role IPY když hodíte na střechu a dáte jen papíráky bez lepení bude to sjíždět a trhat (dopomůže tomu i silnější vítr) než se to spojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.