Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění skvrn na stropě po vytopení

Od: najdem* odpovědí: 8 změna:

Soused nad námi v panelovém domě nás vytopil. Na stropě se objevily hnědé skvrny od vody. I když strop byl již 3 vymalován primalexem, skvrny se vždy znovu objeví. Poradte čím přetřít skvrny ,aby se po malování již neobjevily.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Telsal, granulovaný přípravek právě na odstranění proteklin, za ty peníze opravdu funguje...

doplněno 08.09.12 22:38:

Savo funguje také, ale je nutné větrání a stříkat to bez respirátoru je pomalá sebevražda. Pokud Savo, tak klasické, ne protiplísňové nebo s nějakými přísadami...

doplněno 08.09.12 22:39:

nejlevnejsi-barvy-laky.cz/...

hodnocení

0x

Odzkoušený způsob: SAVO 1:1 s vodou si dejte do rozprašovače a skvrnu postříkejte. Vybledlý obrys fleku zůstane do příštího malování, pak ani stopa.

mipro*
Telsal opravdu funguje.muzu jen doporucit. Jen to nechat proschnout pred pouzitim

mipro*
hodnocení

0x
Savo to podle me neuzavre. Nevidel jsem savo pro tento ucel. Telsal to uzavre a vytvori povrch ktery se pretre a fleky jsou pryc. Doporucuji nater 2x

hodnocení

0x

me pomohlo dokonalé očištění a odmaštění steny čímkoli, co odmašťuje. Např. jarová voda a pak to chce aspoň 3x přemalovat. Obvyjle je problém v tom, že ty prosákliny jsou mastné a to žádná malba nespraví.

zabu
hodnocení

0x

Já se připojím s doporučením na ten TELSAL. Je skvělý, a prodavač tvrdil, že na něj ještě neměl reklaci.

hodinovymanzel
hodnocení

0x

Dlouho jsem toto řešil... Začalo to plisni ve tarem domě na venkově rohová soklova čast .Všechno bylo marné až mi jeen obkladač poradfil fixinelu. A funguje. takže fixinela na plisen ...OK

Rezave skvrny po vytopení to byl další problem v poslední době...vzpoměl jsem si na fixinelu a funguje spolehlivě.Poškozené místo nejprve oškrábat,obrousit,a nastříkat fixinelu.Ono to trochu zašumí jako krtek ale to je reakce na tu rez. Počkame až se vpije a lehce přetřeme podkladní danou barvou.Po vyschnutí by už nemelo byt nic vidět a to jestě není nater hotov.Potom bych to uzavřel penetraci a finalní barvou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]