Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bydlení v podnájmu bez smlouvy

Od: pavel* odpovědí: 3 změna:

Chtěl bych se informovat, jak to vypadá s nájemním bydlením, jestliže mi skončila před měsícem nájemní smlouva a pronajímatel bytu slíbil, že smlouvu prodlouží , ale dosud neprodloužil. V bytě bydlím v podnájmu bez smlouvy. Co to pro mne může znamenat ze strany pronajímatele, mám vůbec ještě nějakou jistotu bydlení a jaké jsou nyní moje povinnosti.

Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejsem sice právník, ale rozhodně se s pronajimatelem spojte a zeptejte se, co můžete očekávat. Možná, že vám smlouvu prodlouží a možná, že naklape se stěhovákama a strážníkem a ukončenou smlouvou v ruce. A podle smlouvy vás vystěhuje na chodník. Nedělejte mrtvého brouka, zajděte za ním! *placni*

hodnocení

0x

Dobrý večer,

nelze,než souhlasit,co nejdříve jej kontaktujte.Buď je pronajímatel laxní a na prodloužení smlouvy nespěchá,nebo může mít jiné úmysly.Rozhodně neotálejte,ať nejste ze dne na den bez přístřeší.

hodnocení

0x

Pavle smlouva skončila a obýváte protiprávně byt!

Tak jste se přeci domluvili písemně, že nájem skončí dne: a pak se vystěhujete...

nebo máte jiné informace ze smlouvy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]