Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nevíte o nějakém obchodě v Praze, kde bych s jistotou našel náhradní díly na JIKA Lyra, jednokomorový klozet?
Nemám s tímhle žádné zkušenosti a na webu nikde neuvádí náhradní díly. Až mám pocit, že politika těchto společností spočívá ve výměně celé toalety .
Díky za rady.
Náhradní díly býají společné pro různé typy sanitární keramiky, a to nejen od jednoho výrobce. Mimoto lze originální díly nahradit i dílem od jiného výrobce, rozměry bývají typizované. Zkuste upřesnit co přesně potřebujete, třeba konkrétní díl najdem.
Dobrý den,
konkrétně mi jde o celé splachovácí ústrojí, tzn. napouštěcí ventil (za těch 10 let, už moc netěsní) a samozřejmě samotný splachovací mechanismus. Ten již netěsní, asi před dvou lety jsem jej spravoval a nyní upadl již i ten polystyrenový válec od toho plastového výlisku.
Jedná se o Jika Lyra - jednokomorové splachování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.