Nejste přihlášen/a.
Bidet jednoznačně ano!
Máme ho v koupelně téměř 30 let. Denně je vícekrát používaný, hlavně mojí vílou. Vynikající na osobní a intimní hygienu, na kterou byl vymyslený už dávno.
Kromě toho je dobrý třeba na rychlé umytí nohou, nebo si do něj napustím vodu, přidám sůl, přistavím stoličku a relaxuji s nohami v teple. Ušetřím dost vody oproti vaně, nebo ušetřím si utírání vody z podlahy, kdysi se mi párkrát umyvadlo převrhlo... Poslouží třeba i jako výlevka, a dokud byl vnuk malý a nedosáhl na umyvadlo, myl si ruce v bidetu. A rád, byla to pro něj změna, doma bidet nemají.
Kdyby jsme bidet neměli, určitě bych koupil to automatické bidetové záchodové "prkýnko". Pro toho, kdo na to má, vynikající věc. Pro informaci třeba koupelny-sen.cz/... nebo u pana Googla hledat např.: bidetová sedátka
Jinak doporučuji i tzv. bidetové spršky. Je to prostě malá sprška umístěná vedle běžné wc mísy. Mám pocit, že dost lidí to užívá častěji, protože se jim to zdá snadnější, než "přesedat" na jiné zařízení. A má i spoustu dalších využití - oplachování bot, skvěle se s tím myje samotné wc, napouští kýble na úklid, atd. atd. Jdou tomu nastavovat snadno teplota i tlak.
Dobrý den, Martine. Bidet doma, ano, je to pohodlnější. První seznámení v zahraničí před hodně lety, nyní na používání doma, nemá chybu. U nás je menší spotřeba vody. Jen můj názor.
Bidet je mým snem od té doby, co jsem ho zažila před 45ti lety v porodnici. Jednoznačně ANO! :D A těch peněz za ušetřený toaletní papír, kterého všichni kupujeme po vagonech :D
Ušetřené péníze ani tak ne když spočítáte vodu atd.to je to nejmenší ikdyby to bylo levnější než papír, tak rozhodně kolik se ušetří těch LESŮ
doplněno 08.09.12 20:36:Kupte rovnou i pisoár a nemusíte čekat když je obsazeno
doplněno 08.09.12 22:24: @martinhajek to bylo s hajzlbábou
DĚKUJI ZA HODNOCENÍ
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.