Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu s pračkou Whirlpool AWM 8105. Během praní se zastavila a začal problikávat symbol klíče. Na displeji žádná poruchová hláška F není a přesto nechce prát. Při vypnutí a opětovné zapnutí třeba i na jiný program má snahu se rozběhnout, čerpadlo běží, ale jak se má napouštět voda a rozběhnout motor začne blikat symbol klíče a pračka se zaství. Děkuji za radu
Díky za radu. O víkendu jsem skoro celo pračku rozebral i programátor. Našel jsem tam vyhřátý spoj tak jsem ho proletoval a pračka prala. Po přerušení a opětovném zapnutí opět stejná závada. Dnes jsem opět vše rozebral a složil a zatím pere. Prokazatelnou závadu jsem neobjevil. Snad ještě chvilku bude prát a bude funkční.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.