Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kytování dřevěných oken klasickým kytem

Od: jkr® odpovědí: 4 změna:

Provadim kytovani klasickým sklenářským kytem. Chtěl bych se zeptat, jak po nanesení správně kyt zapravit tak, aby byl hezky rovný, hlavně jak se to dělá v rozích.

Nanášel jsem ho kuchyňským nožem, vypadá to vcelku slušně,ale chtělo by to ještě zarovnat.

Na internetu jsem žádný postup nenašel, díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Novou úzkou špachtli s ostrými rohy. Trochu ji naolejovat a rozleštit. Je to otázka cviku-rutiny.

lolaprasatkova

Dají se koupit malé šikovné špachtličky, ale stojí kolem 100. Pěkně se s nimi pracuje

drejdl*
hodnocení

0x

Kuchyňským nožem velmi dobře. Správnou konzistenci kytu, příliš hustý se trhá, je třeba trochu zvláčnět fermeží. Pořádně vtlačit kyt do spár, uhladit, povrchová úprava prstem či nafermežovaným nožem.

martinhajek*
hodnocení

0x
Chce to grif. Stěrkou to tam natlačit a ulíznout :) Taky jsem s tím chvíli bojoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]