Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrická řetězová pila

Od: jvn® odpovědí: 9 změna:

Potřebuji k občasnému prořezu dřevin kolem domu, případně k přípravě palivového dřeva cca 10m3 ročně.

Co říkáte na tuto nabídku? Víte o lepším?

tvproducts.cz/...

záruka 2 roky, nízká cena, výkon, délka lišty.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prskac1*
hodnocení

1x

No určitě bych si ji nekupoval z tv products,ale kdyžtak v mountfieldu nebo někde kde je možno se na zboží podívat a určitě se bude dát vybrat z více modelů dle vaších požadavků.

mountfield.cz/...

des*

Tady máte lepší aukro.cz/...

drejdl*
hodnocení

0x

Podniku TVproducts doporučuji vyhnout se velkým obloukem.

itan71*
hodnocení

0x

*vtip*Já mám el.pilu NAREX lišta 40cm jede jak vzteklá a jediné co jsem kupoval bylo čerpadlo na olej (lištu a řetězy už nepočítám) a to už bobruje 8let ani ji nešetřím dostává odemě zabrat*palec**hej**ua* nako.cz/...

hodnocení

0x

vím o lepším Bosch AKE 35 S za 2500,-. Neprohloupíte. 500 k není tak moc a máte značku. Máme ji doma a to co vše přeřízla sem nechápal a prý na to dávají řetězy které jsou svoiu kvalitou na úrovni..

doplněno 07.09.12 20:21:

nebo MAkita jě nekde kolem 3000,-podle mě je velmi dobrá.

jvn®
hodnocení

Dnes jsem koupil v Mountfieldu pilu Oleo-Mac 1800E za 2.490,- , přivezl domů, připevnil lištu, napnul řetěz, naplnil olejem a po prvním řezu SUPER! Lepšího jsem asi za ty prachy pořídit nemohl. Pila byla v sadě s ochrannými brýlemi a náhradním řetězem zdarma.

Po prvním řezu přišel další a další a další... manželka si to chtěla taky zkusit a najednou je plný dvorek pořezaného dříví :)

itan71*

Po prvním řezu je každá pila super.Co nahr.díly máte dobrou dostupnost? Lištu,řetěz a olej ten nemusí být origo ale co ten zbytek.

jvn®
hodnocení

Záruka na pilu je od Mauntfieldu 7 let, to si myslím že mluví samo za sebe. Prodejnu a servisní středisko je přímo v Hradci Králové, po dobu záruky jsou veškeré opravy, servis zdarma.

Lišta součást pily. Řetěz byl jeden součástí pily a druhý byl přiložen spolu s brýlemi jako bonus navíc.

Olej používám M6AD , ale hlavní je spíš to, aby tam vůbec nějaký olej byl :) Znám lidi kteří tam dávají ten nejlevnější olej co seženou a pila jede stále naplno :)

itan71*

Ten olej používám taky a někteří mi říkali ať tam cpu vyjetý z auta*blee**ee* ale to bych byl sám proti sobě nejsem vůl *bzum**plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]