Nejste přihlášen/a.
Potřebuji k občasnému prořezu dřevin kolem domu, případně k přípravě palivového dřeva cca 10m3 ročně.
Co říkáte na tuto nabídku? Víte o lepším?
záruka 2 roky, nízká cena, výkon, délka lišty.
Já mám el.pilu NAREX lišta 40cm jede jak vzteklá a jediné co jsem kupoval bylo čerpadlo na olej (lištu a řetězy už nepočítám) a to už bobruje 8let ani ji nešetřím dostává odemě zabrat
nako.cz/...
Dnes jsem koupil v Mountfieldu pilu Oleo-Mac 1800E za 2.490,- , přivezl domů, připevnil lištu, napnul řetěz, naplnil olejem a po prvním řezu SUPER! Lepšího jsem asi za ty prachy pořídit nemohl. Pila byla v sadě s ochrannými brýlemi a náhradním řetězem zdarma.
Po prvním řezu přišel další a další a další... manželka si to chtěla taky zkusit a najednou je plný dvorek pořezaného dříví
Po prvním řezu je každá pila super.Co nahr.díly máte dobrou dostupnost? Lištu,řetěz a olej ten nemusí být origo ale co ten zbytek.
Záruka na pilu je od Mauntfieldu 7 let, to si myslím že mluví samo za sebe. Prodejnu a servisní středisko je přímo v Hradci Králové, po dobu záruky jsou veškeré opravy, servis zdarma.
Lišta součást pily. Řetěz byl jeden součástí pily a druhý byl přiložen spolu s brýlemi jako bonus navíc.
Olej používám M6AD , ale hlavní je spíš to, aby tam vůbec nějaký olej byl Znám lidi kteří tam dávají ten nejlevnější olej co seženou a pila jede stále naplno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.