Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chalupa a jeji koupe

Od: veronikarysk odpovědí: 4 změna:

Potrebuji prosim poradit, chceme do budoucna koupit nejakou chatu nebo chalupu, poradite na co si dat pozor, co je nejlepe vedet pri koupi?Libi se nam tato, ale zda se mi, ze je v teto realitce dosti dlouho, to uz je podezrele, ze neco tam bude spatne, viz odkaz patreal.cz/..., budeme radi za Vase rady a nazory, diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Dobře si spočítejte co chalupa stojí,. nejde jen o cenu nemovitosti ale o opravy, placení energií a td. Mám pocit, že lidi se spíš chalup zbavují, hlavně takových jako máme po rodičích my (obytný prostor stav dobrý ale obrovská zemědělská usedlost kder je spousta chlívů, několik garáží, sýpka a mlat . Jen letošní natření plechové střechy sýpky co je k ničemu, stála pouze barva 6000 a práce na měsíc. Pozor bych si dala na vlkost-jestli je chalupa dobře odizolovaná, na kvalitu střechy. Když už tak já bych se klonila k malé chatičce.

hop®
hodnocení

0x

Ano, je to podezřelé, celý tento dotaz.

Odkaz nějak nefunguje, a jediná nemovitost v této realitce která by vyhovovala je spíše domek než chalupa a "inzerát"je údajně vložen 5.9.2012 - nesnažíte se zde spíše tuto nemovitost prodat?

Zkusím vložit opravený odkaz, ať mohou posoudit i jiní...
patreal.cz/...

lolaprasatkova
hodnocení

0x

NA co si máte dát pozor po jaké stránce? Právnické nebo stavařina? Na první máte právníka a na druhé stavaře. To třetí je záležitost vaší peněženky. Myslím si, že nemovitost by měla být levnější. Já to tam znám. Dle mého je to drahé, ale to vy jako prodávající jistě nechcete slyšet. Cenu vidím kolem 900.000. víc ne. Já vím, že soused za to dostal miliony. Ale soused to prodal na špici nebo vám lže. Pokud se nemovitost prodává dlouho s vysokou cenou.Sám prodávající jí podřízl větev a udělal z ní špatnou nemovitost.

figurek*
hodnocení

0x

příliš laciné domky a domky ležáky, které nikdo nekupuje, obvykle mívají nějaký problém. Možná ten, že je za poslední roky desetkrát vykradli nebo mají špatně udělaný septik nebo stojí na cizím pozemku nebo pod nimi tečou bludné elektrické proudy a podobně. Není snadné kupovat domek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]