Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, občas se nám stává že se nám někde omylem vypustí voda např. z pračky a vytopíme sousedku. Jelikož před vanou máme desku s obklady, nevidím pod vanu. Jak by jste to řešily vy?
Co kdybych zasilikonoval kolem dokola rohy kudy voda tekla dolů k sousedům a poté namíchal beton a roznesl ho zešikma jak ukazuje žlutá šipka, aby voda stékala směrem ke mně, kdby se stala pohroma že někde zase vyteče voda. Jak to pak udělat u přední desky která zakrývá celý bok vany? CHtěl bych aby voda vytékala směre ke mně.
Nebo jak by jste to řešili vy?
Děkuji za vaše návrhy, Jerryykk
Není jednoduché udělat z běžné koupely izolovaný bazén. Bývá jednodušší zabránit vodě, aby se pod vanu dostala.
Nějak nechápu větu "...stává že se nám někde omylem vypustí voda..." - voda se většinou vypouští do odpadu, pokud je to z pračky, řešil bych pevné připojení pračky na odpad, nikoli hadici příležitostně hozenou do vany...
se obávám, že to vámi navrhované betonování, silikonování a spádování je pouze provizorní a nespolehlivé odstranění následků špatného zapojení odpadních trubek. Já na vašem místě bych vzal věc z gruntu a předělal odpady. Zase tak moc práce vám to nedá a vy i sousedka budete mít navždy klid a pokoj.
Někdy se stává že mi odpadní hadice pračky vystřelí a je to pak všude ta voda, někdy praskne přívodní hadice...
MYslíte že by to nepomohlo udělat tak, že bych to zabetonoval z kopečka směrem ke mně abych vodu z pod vany ihned zpozoroval, jakmile by odtékala z pod přední desky která je nyní pryč?
Jak se napojuje ta odpodní hadice přímo do odpadu?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.