Nejste přihlášen/a.
Dobrý den poradí někdo jak lehce dostat vodní kámen ze skla u sprchového koutu.Děkuji
Vždy se mi osvědčil ocet s horkou vodou. Ono to trošku smrdí, ale je to účiné a levné. Veškerá jiná chemie byt účiná, mi přijde dost neekonomická
Jirka děkuje Jirkovi.Tak jsem to tam teď na kousek napatlal a jsem zvědav
Tfuj jako bych nakládal okurky ale pozor po 15 min jsem to šel omýt houbičkou a vodní kámen je z 90% pryč takže Jiří dávám 100 bodů
děkuji moc.Jirka
Málem bych zapoměl klikám na DOBROU ODPOVĚĎ
Děkuji... už jsem to tu někde psal... ale na mastnotu vodní kámen a špínu vůbec je dobrá kombinace horká voda sůl a ocet. na vodní kámen víc octa a na doleštění přidat víc soli.
Vsechny rady urcite dobre a ucinne-ale bohuzel nesmite mit vanicku z liteho mramoru-nebo tyto rady praktikujete i na lity mramor? Dejte vedet prosim-mam strach,ze si ji znicim! Ahoj
my teda máme litý mramor a nikdo nás neupozornil, že je to něco jiného... používáme úplně všechno co nás napadne... zatím žádný negativní jev. V čem má být háček? Nejsou nakonec stejně všechny potažené glazurou?
A jak dlouho ji mate? Ja asi rok,pouzivam jen pripravek od Ravaku za 120 KC.Pri koupi mi rekli,ze se na to nesmi zadne pripravky co obsahuji kyseliny pouzivat.A na nekterych cistidlech je to napsano-ze se nesmi pouzivat na lity mramor.Tim octem nebo Fixinelou myjete i vanicku nebo jen skla okolo?A co vsechno pouzivate na tu vanicku prosim-dekuji
máme ji necelý rok, popravdě ani nás nenapadlo se k ní chovat jinak než k vaně... používáme Clin apd takové šplíchačky na sklo sprchového koutu. Na samotnou vanicku asi není důvod coliv používat, protože kromě odtoku je vždy čistá, ale z toho skla to na ní určitě kape v neředěném stavu... výrobce Ronall.
Nevim jestli Clin obsahuje nejake kyseliny nebo co je na nem psano-jeste jsem ho nemela-muzete se podivat? Ale mysli ze i vanicka je potreba obcas poradne umyt na pouzivam tekuty Real-cervena lahev,ale na sklo prave kvuli stekani se bojim kyseliny pouzit
doplněno 06.02.09 07:35:A jak se Clin presne jmenuje a jak vypada? Diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.