Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach ze Stoupačky

Od: protko odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Nedávno nám opravovali střechu. Bydlím v nejvyšším patře panelového domu, nad nami je už jen střecha.

Od té doby se line ze stoupaček štiplavý zápach až z toho pálí oči.

Azbestová trubka vede betonem, původně na ní byla nasazena plechova, nyní na ní dali plastovou trubku.( tak nějak mi to vysvětlil domovník)

Každopádně zápach se objevil po opravě střechy, předtím nebylo nic cítit.

Nevíte, nebo neporadíte čím by to mohlo byt, a jak popřípadě opravit.

Předem děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někde odflákli odvětrání odpadů (špatně nasazená, neutěsněná trubka) nebo je ten nádstavec krátký, zápach se nedostane nad střechu a smrdí v domě.

michaltopic*
hodnocení

0x

Může to být i chemie, lepidlo například. Jednou nám dělali opravu vestibulu v paneláku a na stěny dávali takový jakoby barevní písek. Krásně to vypadá, je to rovné, odolné, ale to lepidlo, kterým to lepili, smrdělo asi měsíc než to trochu začalo vyčichávat. A jen jsem procházel, tak mě z toho i oči pálili. Třeba použili něco podobného.

Zavolal bych si někoho od nich, aby to očichal a případně vysvětlil. Asi se s tím chlapci nemazlili a nalili tam toho dost, takže musíte vydržet, než to vyčpí. Ale téct by vám tam nemělo ...

buss
hodnocení

0x

Před páru dny stejný dotaz, novou trubku jen přistrčili pod betonem ke staré, jinak by museli projít betonem a to nedělají., Pak bude nejspíše záchodový smrad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]