Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka LG10390NDK - cizí těleso

Od: cibezik* odpovědí: 4 změna:

z tuheho deodorantu mi do otevřeného zásobníku u přačky spadla krytka z tohoto deodorantukterá je hned pod víčkem. Jde o krytku elipsovitého tvaru asi 6cm slouhý a 2 cm široký. A taková smůla že mi to skokem se dostalo do hadice, která spojuje zásobník s bubnem. To sem čuměl, taková náhoda. Teď nevím co s tím. Zkoušl jsem napustit vodou a vypustit. A pak se podívat do míst dole kde čerpadla a síto, bohužel to tam není a zjistil jsem, že průměr hadice kterou je spojeno čerpadlo a vana je menší než krytka. Teď řeším co s tím? Je možné, že se to zaklínílo v hadici na začatku, neb jsem zjistil že ta hadice není hladká, ale taková harmonika. Čili buď sundat předek a zjistit zda není v hadici mezi zásobníkem a vanou a pokud ne tak to je průser. Za prvé jsem nikdy nerozebíral pračku. video jsem zkouknul na youtube čili předek bych zvládnul, ale rozebrat vanu? Opravář si řekne hafo peněz. Co si myslíte? Bojím se to pustit aby se něco nestalo či nevzpříčilo se to mezi vanou a bubnem. Není tu někdo šikovný z Ústí nad Labem?

Díky Karel

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud je to v harmonice tak stačí sundat vrchní kryt a rukou to z té harmoniky vytlačit do násypky...několikrát vyzkoušeno...

hodnocení

2x

Žádnou paniku, pokud tam nespadlo středně velké kladívko, :) tak kousek umělé hmoty bubnu ani vaně neublíží. Když nebude problém při napouštění vody, perte, a po čase zkontrolujte filtr na vypouštěcím čerpadle. V pračce se běžně najdou knoflíky, nějaká ta pinetka nebo kolíček na prádlo, většinou si s tím poradí bez problémů.

cibezik*
hodnocení

To jste mě potěšil, ale já jsem takovej že na to stejně musím myslet, aspoň sundám jen ten předek pro kontrolu té horní hadice to je otázka 15 minut dohormady, ze zvědavosti*smich*

hodnocení

0x

Sohlasím, taky bych se pokusil to vyšťourat :) Držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]