Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možnost přijet někam na přiučenou

Od: neon* odpovědí: 6 změna:

Rád bych se naučil cokoli nového. Tak mě napadlo zeptat se, jestli nemáte někdo tip na něco, kde bych mohl přijet, pomáhat, učit se. Ideálně by mě zajímalo přírodní stavitelství - tesařina, kámen, hlína. Nebo roubenka by byla fajn. Prostě jestli někdo na něčem podobném dělá a nevadí mu nárazová výpomoc, tak to rád uslyším ;) Je ale fakt, že i zateplení polystyrenem bych rád zvládnul, tak jestli někdo (nejlépe na jižní moravě) na tomto dělá svépomocí a uvítá nadšence pro podávání polyše, tak dejte vědět :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus se zeptat v nějaké firmě na zateplování, zda-li nepotřebují výpomoc. Možná bys za to dostal i pár korunek.

buss
hodnocení

0x

Vybrat na intu a psát, telefonovat, objíždět.

sargo*
hodnocení

0x

Možná by pro vás nebyla špatná nějaká forma dobrovolnictví - možná pro nějaký ekologický spolek, v rámci nějaké farmy či něco podobného, kde by se mohlo stavět. Zahledejte pod hesly dobrovolník, dobrovolnictví :) Tuhle jsem někde zahlédla například žádost o pomoc při opravách kovárny ve skanzenu... :)

neon*
hodnocení

Jojo, to všechno znám a děkuju za reakce. Hledám právě už ty konkrétní tipy. Zkouším štěstí, jestli se tu nenajde někdo, kdo řekne "tam a tam dělám to a to". Že se něco obecně dělalo a bude dělat, tak vím. Ale zrovna teď o ničem nevím :)

jamamba*
hodnocení

0x

www.šťastnédomy.cz

josefkos
hodnocení

0x
Dĕlám rekonstrukci celého bytu. Momentálnĕ bouráme atd. V sobotu můžeš přijet :)
603541054. Jižní morava.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]