Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych rozvést po bytě televizní signál a nevím jestli to půjde zrealizovat.
Chci koupit novou anténu na střechu a zní vést jeden kabel do bytu do jedné zásuvky. Na té samé stěně ve stejném místě z druhé strany bude druhá zásuvka a z té bych to chtěl vést pod podlahou v husím krku do třetí. Je to možné takhle zrealizovat? Nechce se mi tahat od antény 3 kabely protože mám nová plastová okna a dohusího krku který mám vyveden vedle okna se vejde už jen jeden kabel, zbytek jsou kabely od satelitu.
A kdyby to bylo možné jaké zásuvky mám koupit. Ja si myslím že dvě průchodné a ta poslední koncová.
A druhá otázka:Anténa by měla sloužit pro 5 televizí. K sobě bych vedl 3kabely výše zmíněné a k našim do spodního bytu další dva.
Prosím o radu jaká anténa je k tomu ideální co na ní koupit za rozbočovač, zesilovač jaký kabel, vlastně vše co ktomu budu potřebovat. (prosím jestli to bude možné i s odkazi na nějaké eshopy).
Nebo alespoň nějaké nápady jak by to šlo zrealizovat.
Děkuji Všem za ochotu a pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.