Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji poradit. Našel jsem si zedíka přes inzerát na rekonstrukci koupelny, koupelnu jsem potřeboval do dnešního dne mít hotovou.Jednalo se o nahození asi půlky stěn a perlinka+ lepidlo, podezdít sprcháč a oblozit stěny a podlahu na podlaze jsem nechával starou dlažbu proto jsem jim koupil nejakou penetraci či co máto udělat adhézní můstek a ještě jsem jim koupil tekutou hydroizolaci na stěnu (kvuli tomu sprcháči aby nevlhla zeď) a v úterý jsem odjelel (musel jsem odject máme dve male deti a bez kopelky to nejde) takže jsem je nechali na nich. Dneska jme se vrátili zednici byli užpryč, ale podlaha a stěny nebyly ještě obložený uplně asi 70% a zjistil jsem že vůbec nepoužili ani jednu penetraci (izolaci). Proto se teď ptám je to velkej průser? Mne to teda přijde že ano, ale nejsem si jistej. Tak bych rád věděl názor dalších a ať mám argumety. Díky
Těžko radit - nevím(e), jak koupelna vypadala před a jak má vypadat po, ani jaká přesně byla domluva se zedníky (co a jak přesně mají udělat)...
Pokud jde o hydroizolaci stěn sprcháče pod obklady, není - pravděpodobně, nutná - taky ji nemám a nevadí (ale jak píšu - neviděl jsem to). Podobně adhezní můstek pod dlažbu. Nedodržení termínu je na ´penále´.
Já bych je to, jakožto cholerik, nechal celé předělat (pokud je na to ´čas´)- stalo se mi něco podobného - zadal jsem firmě rekonstrukci kotelny (včetně podrobného popisu co a jak, s mistrem jsem to detailně prošel) a odjel jsem na 3 dny na služebku. Doma byla manželka se třemi malými dětmi, termín - konec listopadu. Vrátil jsem se, doma všichni navlečení v bundách a pod dekama, v baráku cca 5° nad nulou a manželka mi od dělníků vyřídila, že až si zaomítám komín, půjde zatopit! Naštěstí jsem měl písek i cement a pár kousků cihel, takže už tak ve tři ráno byla malta jakžtakž zavadlá a já zatopil. Pak jsem sedl do auta (špinavej, v montérkách), dojel si pro toho mistra a hned, začerstva, na něj v kotelně ´řval´... Takže už za dva dny to dodělali znovu a tak, jak jsem chtěl. Pak, když si firma vyúčtovala vícepráce a materiál, který nebyl vlastně potřeba, následovala na místě ještě rozmluva s majitelem firmy - a ten, ´starej fachman´, pečlivý a férový, řval na toho mistra skoro víc, než já...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.