Nejste přihlášen/a.
Ahojte. Dneska jsem zjistila, že mi nejspíš už delší dobu kape voda ve sprchovém koutě, zespodu, jak končí špunt (zadělaný, ne vyndávací) a začíná sifon. Myslela jsem, že je sifon málo utáhlý, tak jsem ho zkusila utáhnout víc, ale voda přesto kape. Myslím si, že měl špunt nekvalitní těsnění a proto voda kape tama, jak je na obrázku vyznačeno červeně. Je možné kolem špuntu nastříkat silikon, nebo mám udělat něco jiného? Celkem to spěchá a doma není nikdo, kdo by to spravil.
Díky za odpověď, ale už jsem zjistila, čím to je a myslím, že výměna těsnění moc nepomůže. Ono to větší kolečko (kolem špuntu není ani pořádně přidělané k vaničce, a proto voda protíká. Chtělo by to něco, čím bych ho k ní "přilepila". Nevíte někdo o něčem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.