Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kape sprchový kout

Od: tatiana* odpovědí: 4 změna:

Ahojte. Dneska jsem zjistila, že mi nejspíš už delší dobu kape voda ve sprchovém koutě, zespodu, jak končí špunt (zadělaný, ne vyndávací) a začíná sifon. Myslela jsem, že je sifon málo utáhlý, tak jsem ho zkusila utáhnout víc, ale voda přesto kape. Myslím si, že měl špunt nekvalitní těsnění a proto voda kape tama, jak je na obrázku vyznačeno červeně. Je možné kolem špuntu nastříkat silikon, nebo mám udělat něco jiného? Celkem to spěchá a doma není nikdo, kdo by to spravil.

Kape sprchový kout

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Je potřeba ´výpusť´ rozebrat a vyměnit těsnění - pravděpodobně je jedno nebo obě namontované špatně (skříplé nebo vyhřezlé), ´zaplácnutí´ silikonem možná pomůže na chvíli, spíše ale vůbec...

doplněno 02.09.12 20:22:

Právě mezi to "kolečko" a vaničku patří těsnění...

;)

tatiana*
hodnocení

Díky za odpověď, ale už jsem zjistila, čím to je a myslím, že výměna těsnění moc nepomůže. Ono to větší kolečko (kolem špuntu není ani pořádně přidělané k vaničce, a proto voda protíká. Chtělo by to něco, čím bych ho k ní "přilepila". Nevíte někdo o něčem?

Právě toto chce rozšroubovat, případně vyměnit nebo jen přestavit těsnění, vyčistit nečistoty, kámen a nerovnosti a znovu dotáhnout.

hop®

NELEPIT!

Rozebrat, vyčistit, možná dát nové těsnění, dotáhnout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]