Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit mastnotu z kuchyňské linky?

Od: mizi odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,potřebovala bych poradit,jak na prach a mastnotu na kuchyňské lince,vždy to drhnu tekutým pískem,ale efekt nic moc.Díky za tipy a nápady

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

4x

Nevěřil jsem dokud jsem sám nevyzkoušel jedno z nejlevnějších a nejefektivnějších řešení...Jde o revoluční metodu při odstranování nečistot v domácnosti a to za super cenu... stačí opravdu jen pár korun investovat do jednoho balení.. Nedělám si legraci, je to opravdu jako zázrak. A o co jde?

HORKÁ VODA , OCET A SŮL.. fakt dobrý...

hablina*
hodnocení

2x

Používám Domestos, neředěný nanesu, chvíli nechám působit a pak setřu nebo odrhnu drsnou stranou houbičky na nádobí.

cigi*
hodnocení

2x

...vyzkoušej povrch umýt octovou vodou. Ocet zničí i vodní kámen a docela hodně si poradí z mastnotou a je ekologický:)

hodnocení

0x

Netuším, z jakého materiálu vaše linka je. Domnívám se však, že používání abrasivních prostředků postupně poškodilo povrch, který se tím stává stále hůře ošetřitelný...

seuss*
hodnocení

0x

my sme kupovali savo v rozstrikovaci, urceny prave na povrchy v kychyni. Naprasite, nechate pusobit a setrete, u nas to zabira.. :)

hodnocení

0x

Já používám Milit drogerie-matous.cz/... na mastnotu 100%, ono totiž pískem to můžete poškrábat.

St.

jabraka*
hodnocení

0x

Vážení,asi jste nepochopili ten základní problém,co má Mizi ,usazeniny prachu a mastnoty nahoře na lince.Když občas tapetuji v kuchyních,tato vrstva musí trápit každou hospodyňku,Ani Mister Propper nemá na to dostatečnou účinnost.Ale při tapetování mi ulpělo lepidlo na tapety i na tomto povlaku.Po 10 min. působení povlak změkl a dal se pohodlně seškrábnout špachtlí a ten zbytek zvládly běžné saponáty.

JABRAKA

Z kuchyne, kde se vrstva mastnoty musi odstranovat spachtli bych se nenapil ani vody z kohoutku. Nevim, kde zijes, ale ja mam doma kuchyn celkem cistou. Nerikam, ze se blejska, ale rozhjodne tam nejsou zadne nanosy prachu a mastnoty. Ono to chce hlavne pravidelne uklizet.

Abrazivni materialy bych nepouzival vubec a z tekutych mam zjisteno, ze na jakoukoli mastnotu je vubec nejlepsi obycejnej sampon na vlasy. Staci i ten nejlevnejsi. Odmastuje zcela spolehlive.

mizi
hodnocení

Neboj se uklizim pravidelně,žádný nánosy prachu a mastnoty,jak si myslíš TY,tam nemám,špachtli na to nepotřebuji.Tu vodu Ti nikdo nenabízí,dík za radu.

To s tima nanosama spiny byla reakce na Jabrakuv prispevek. Ne na Tvuj. Rozhodne jsem netvrdil, ze mas doma nanosy spiny a neuklizis. *frajer*

Co se tyce samponu, to uz byla reakce na tvou otazku. *palec*

jabraka*

To je jen dobře,mizi-

JABR

Tfuj tajksl... *blee*

hodnocení

0x

S militem mám taky dobrou zkušenost.Kdysi jsme hodně tapetovali,tak mi zůstaly nějaké zbytky.Vždy podle potřeby je naměřím a položím po celé délce na kuchyňskou linku a tím mi odpadla starost s nějakým drhnutím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]