Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nebo čím zatmelit

Od: zabkag® odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,jdu za vámi pro radu.Potřebovala bych poradit jak a nebo čím zadělat-či zaspárovat škvírky mezi deskami na stropě/ne všechny jen ty velké/ ,ale abych to pak mohla ještě přetřít bezbarvou lazurou?Děkuji Gábi
doplněno 04.09.12 18:30:

jejda fotka se mi tam nějak opoměla vložit:)

Jak nebo čím zatmelit

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

a ty škvírky jsou z ...?

hodnocení

0x

Možná by nebylo od věci, napsat, jaký desky máš na stropě. Kdybys k tomu ještě přidala fotku, bylo by to skoro dokonalý.

hodnocení

0x

V supermarketetech typu Bau-X jsou k dostání tmely na dřevo (předpokládám, že strop má dřevěný obklad) v různých odstínech. Vyberte ten nejblíže vaší barvě a vše pak přetřete lazurou.

olaf71*
hodnocení

0x

kvůli čemu to chcete vyspárovat? nebude to hezké, nechal bych to tak

hodnocení

no vadí mi ze z toho pořád něco padá a taky mám nepříjemnej pocit,že z toho poleze něco co nesnáším a má to 8 nožek:)

No, v tomto případě bych rozhodně nic netmelil, neb to bude vypadat všelijak, ale rozhodně ne hezky. Nechal bych si udělat ofázovaný lišty, asi tak 4x2 cm, ten rozměr není vůbec tragickej, prostě něco kolem toho a každej spoj přelištoval.

hodnocení

jéééje a co jsou to ofázované lišty?

Fáza je sražená hrana. Tedy lišty se sraženou hranou, asi takhle to vypadá a mém rychlém, neumělém obrázku.

Jak nebo čím zatmelit #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]