Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikmý odpad

Od: jakubd* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je normální mít takhle odpad? Neměl by být spíše, když už, šikmý obráceně, aby ta voda mohla jednodušeji odtékat? V odpadu mi totiž díky tomuhle, řekl bych, bublá. Ten sklon je na tom obrázku asi moc přehnaný, ale stejně, je to ok? Děkuji

Šikmý odpad

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Asi před pěti léty nám dělali nové koupelny a tedy i odpady z kuchyně. Část už byla zazděná, když jsem si všimla, že to je stejné, jak to máte nakreslené vy. Zedník pravil, že to neva a zdil dál. Páááni, sama sebe jsem se lekla, jak já umím řvát. Dokud nepřišel jeho vyděšný šéf. Dal mi za pravdu a skoro hotovou zeď museli rozebrat a sjednat nápravu. ;)

des*

Správně babčo,čím víc se člověk nechá ,tím víc na něj seooou.

mowla*
hodnocení

0x

Normální to zrovna není, na druhou stranu to ani nijak nevadí - mezi umyvadlem a odpadem je sifon, takto je v něm jen vyšší hladina vody.

BTW - sifon nejde posunout výše? - tím by se sklon trubky ´do zdi´ dostal do normálu...

;)

hop®
hodnocení

0x

Máte pravdu, tento odpad je do protispádu. Díky tomu pak voda pomaleji odtéká. Při usazování vývodu odpadní trubky asi nebylo počítáno s delší umyvadlovou výpustí...

hodnocení

0x

Normální to není, ale měli jsme to tak třicet let :D Jak píšete, sklon byl mírný, ale přesto naopak. A máte pravdu, kvůli tomu v něm bublá. Nedávno jsme umyvadlo měnili odpad zvedli do správného sklonu a je po bublání.

jakubd*
hodnocení

Ok, tak když to ničemu nevadi, nechám to tak, nechce se mi zvedat umyvadlo, resp. nevím moc, jak na to. :) Říkal jsem si, že bych koupil nějaký jiný sifon, ale mám tam vedenou ještě hadici od pracky a zvednout sifon nejde. :-/

jakubd*
hodnocení

Mno oni ty stoupačky jsou tady asi už 100 let... starý činžák.

Dám otázku, typickou pro ženskou. Nehrbatíte se u umývadla? Nedalo by se umývadlo dát výše? Dva problémy jednou ranou! *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]