Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je normální mít takhle odpad? Neměl by být spíše, když už, šikmý obráceně, aby ta voda mohla jednodušeji odtékat? V odpadu mi totiž díky tomuhle, řekl bych, bublá. Ten sklon je na tom obrázku asi moc přehnaný, ale stejně, je to ok? Děkuji
Asi před pěti léty nám dělali nové koupelny a tedy i odpady z kuchyně. Část už byla zazděná, když jsem si všimla, že to je stejné, jak to máte nakreslené vy. Zedník pravil, že to neva a zdil dál. Páááni, sama sebe jsem se lekla, jak já umím řvát. Dokud nepřišel jeho vyděšný šéf. Dal mi za pravdu a skoro hotovou zeď museli rozebrat a sjednat nápravu.
Máte pravdu, tento odpad je do protispádu. Díky tomu pak voda pomaleji odtéká. Při usazování vývodu odpadní trubky asi nebylo počítáno s delší umyvadlovou výpustí...
Normální to není, ale měli jsme to tak třicet let :D Jak píšete, sklon byl mírný, ale přesto naopak. A máte pravdu, kvůli tomu v něm bublá. Nedávno jsme umyvadlo měnili odpad zvedli do správného sklonu a je po bublání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.