Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protékající přepínač sprchy

Od: zlobr61 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, u vanové pákové baterie metalia protéká přepínač sprchy, je to vždy v okamžiku,kdy je přepínač v poloze na kohoutek,tz voda teče z kohoutku ne ze sprchové hadice, pokud teče voda ze sprchové hadice,tak voda neprotéká, díky za rady

Protékající přepínač sprchy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Odmontovat krytku - je na závit, pročistit
"šoupátka", poutahovat, nebo poodtahovat...

dahol*

a co objednat náhradní díl přímo u výrobce a vyměnit za 5 minut?

des*
hodnocení

0x

Pokud je v záruce,nestudovat neopravitelné,vyměnit...v každém případě koupit tu nejlevnější a funguje už 10let bez závady.

mowla*
hodnocení

0x

Baterii není až takový problém rozebrat (stačí dost velký imbus - pokud si dobře vzpomínám, 12). Tím zjistíš, že celá závada je v omačkaných O kroužcích - a tady je zakopaný pes - před cca rokem jsem dělat to samé a obešel všechny prodejny pro vodaře a topenáře, které jsem našel - jeden z kroužků se mi sehnat nepodařilo - takže "přepínač sprchy" nyní sice teče méně, ale přesto teče. Když si uvědomím, že nová se dá koupit za cca 600,-, ani mne příště nehne se tím zabývat - vyměním kus za kus (5 minut práce) a pohoda.

;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]