Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký rozměr zakrývaci plachty na bazen?

Od: jimi* odpovědí: 4 změna:

Potřebujem koupit zakrývací plachtu pro nadzemní bazén z nafukovacím prstencem.Změřil jsem vrchní průměr bazénu a připočital ten prstenec a má 4,5m a dno je samozřejmě širši...při prodeji bazénu výrobci uvádějí vždy průměr dna bazénu,tak ted potřebuji radu podle jakého rozměru se objednávají ty plachty.Za každou radu či zkušenost díky, přes internet to budu objednávat porvé tak nevím jak na to.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

podle rozměru jaký udává výrobce na plachtě,jinak ten nafukovák s prstencem,mam taky intex 4,5 a vrchní plachta je o skoro metr na pruměru menší,tak že si to změř a podle toho to kup já tam mám 3,6m,prodejce udává skutečný rozměr který plachta má

doplněno 31.08.12 12:30:

jinak tu tampu už nikdy po 3 letech totálně zpuchřel límec a utíká kde se dá tak zapřemýšlej jestli to má cenu investovat,

jimi*
hodnocení

Diky za odpověd...bázen máme 10let a až letos nám trošku začal unikat ten limec,dírku jsme nenašli tak jsme obden museli dofoukat takže do te plachty ještě zainvestuji.Hezky den přejem.

motty
hodnocení

0x

Ahoj, možná mě sežerou, že dělám reklamu, ale některých eshopech se právě v tomto snaží zákazníkům pomoci a píšou jakou plachtu na jaký rozměr bazénu daný výrobcem. Třeba na www.solarniplachta.cz to mají takto skoro všude. Takže kouknout na krabici, jaký tam je průměr a podle toho můžeš koupit. Snad jsem pomohl.

jimi*
hodnocení

Díky za radu kouknu na ty stránky...snad tam budou i plachty zakrývaci solárni máme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]