Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řezačka dlaždic einhell

Od: kubinec® odpovědí: 5 změna:

co myslíte dá se s tímto kouskem něco uřezat a hlavně kolik? vyplatí se to,za tu cenu?

co ten výkon W?

jsou ty parametry dostačující? budu potřebovat vřazát několik "patvarů"do dlažby

produkty.obi.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

1x

nedávno jsem koupil tři takové na stavbu pro podlaháře. zatím spokojenost. Ala jak říká pan Milan, na keramiku s dodávaným kotoučem ani nechodte. Problém bude také v chlazení vodou. Dole je taková malá nádržka do které nalejete vodu. Kotouč je stále ponořn do této vody. Při delším používání máte za chvíly v nádržce bahno a ta práce pak už není teda moc efektívní. Dokupte si k tomu raději kotouč na suché řezání abyste nemusel používat vodu. Raději trošku prachu kolem než mít nervy z toho blátíčka. Navíc obkladačku když říznete mokrým řezem, tak se blbě chytá k lepidlu.

hodnocení

0x

Já myslím že určitě,tyhle výrobky jsou celkem solidní-akorát většinou to příslušenství nic moc(myslím tím ten kotouč),je to jako vrtačka-daj k ní vrtáky který se dají i ohnout o 180 stupňů...*zed*

hodnocení

není těch 600W málo?

Kubinče kupte jí, když tak si koupíte nový kotuž, páč zde bude asi ten nejlevnější. Ale stroj bude fungovat. Klidně tam namontujete nalá pilový kotouč a náte malou cirgulku na lešení při práci s palubkou.

kejki3
hodnocení

0x

Na pár patvarů (opravdu pár) je šikovný takový provázek do pilky, posypaný brusivem. Uděláte s tím oblouk, dotvarujete vyvrtanou díru. Jen neporadím, kde to sehnat, mám to už delší dobu. Sedm dlaždiček je tím přeříznuto za 15min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]