Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvy fasády domu

Od: juliklatovska odpovědí: 4 změna:

Mám před sebou vzorník StoColor Systém a ráda bych si na počítači vyzkoušela, která barva by z tohoto vzorníku našemu domu slušela. Zatím jsem použila vzorník primalex. Na internetu jsou stránky, kde mohu natáhnout vlastní fotografii našeho domu, je to ale na vzorník ¨Primalex i tak mi to moc nejde. Dále na WWW.Bekfasady.cz jsou vzorové domy, ale je to asi jiný vzorník, kromě toho tam nevidím čísla barev, ale lépe se s ním pracuje. Nevíte někdo, zda je taková nebo podobná možnost se vzorníkem Stocolor Systém? Předem děkuji za informace. /Mám dost hrůzu, že za natření fasády vyhodím fůru peněz a potom se mi to nebude líbit. Některé domy, které jsem viděla, jsou dost hrozné. Juliana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poradila bych Vám něco jiného. Jezdit po okolí a dívat se. Když na některém domku uvidíte to, co by se líbilo i Vám, nestydět se, zazvonit, zeptat se. Je řada odstínů, je řada výrobců. A kdo se v tom má vyznat?

Syn se chystá dělat fasádu a tak jezdil. Líbila se mu taková olivově zelená. Našel v okruhu asi 30 km 3 domy. V jednom mu nechtěli nic říct, prý že by "to měl každej". V ostatních dvou mu už poradili. A tak bude mít barvu podle svého vkusu. Je nejlepší to vidět na skutečném domku, na počítači to jistě nevypadá jako ve skutečnosti. Jaga.

aaaaaa*
hodnocení

0x

vzorník je dobrý jen tak na hrubý předvýběr. Lepší už je vybírat pokud mají aplikaci na desce 30x30, my t ovyřešili tak, že vzhledem na cenu a trvalost jsme do toho vrazili asi 250 Kč, tedy koupili 2x po kile, to jsem natřel na desku asi 30x50, přiložil na fasádu a koukali jsme. První se nelíbila, vybrali jsme a koupili druhou, ta už ano.

Barvy fasády domu
aaaaaa*

a takhle to dopadlo. A už tady za ten rok co ji máme zvonili, dva, tři a poptávali se.

Barvy fasády domu #2

honzmalatny*
hodnocení

0x

Nechte si namíchat jen kilo barvy,stojí cca 100-200 kč jak kde a zkuste to.uvidíte sama.Jen dejte pozor na kvalitu aby Vám to za rok dva slunce nevyžralo.Raději si připlaťte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]