Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dělal jsem polot ztracené bednění plus nahoru okrasné - okrová barva.
Bohužel mi dost vylízá ztracené bednění, chtěl bychho zkusít natřít nebo zadělat nejakou fasadní barvou nebo něčím jiným v podobné barvě jako okrová. A jelikož bude u země tak aby vydržela.
Nemate s tím zkušenosti? Díky za rady
Doporučuju silikátovou barvu - je odolná vůči povětrnosti i např. mechům, přitom difuzní (odvětrávání základu, předpokládám, že není odizolován proti zemní vlhkosti). Např.: cemix.cz/... ... Odstín si můžete nechat namíchat dle přání...
Možná to máte rozhodnuto, ale stejně bych se rád zeptal. Co izolace? Je položena nahoře bednění a bude asi pořád vidět, ne? Pak se snažit vše skrýt barvou je podle mne nesmysl.
Pohrál bych si více s terénem. Pokud máte všude rovinu, tak u plotu je celkem přirozené, že půjde terén výš (dolů hlína a pak pak na skrytí izolace třeba kačírek). Stejně u plotu trávník asi nebude, tedy pokud si nebudete chtít přidávat práci se sekáním strunkou. Když by převýšení bylo velké a vznikla by tam velká terénní vlna, tak většina zahradních architektů by zajásala, pač vhodné osázení takového terénu vypadá vždy pohledově lépe než v rovině.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.