Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych opravit starý poškozený rákosový strop a zbavit se fabionu...a to tak, že nalepit 8cm tlusté polystyrenové desky,
na ně perlinku, pak vyštukovat a vymalovat.
Nad rákosem jsou prkna, trámy, prkna podlahy dalšího pokoje.
Mohu zvolit takový to postup?
Děkuji za rady
Jestliže Vám to výška stropu dovolí,a trámy jsou ok,tak proč ne?Já jsem opravoval stropy podobně,ale bez polystyrenu,penetr,lepidlo a perlinka,oškrábání,druhá vrstva lepidla,strhnutí"soplů"fajnová a malování. rohy jsem ale odsekával a doomítal do ostrých rohů.Mám to už x let a nikdo nevěří že nejsou dřevěné.
Fabion je dobrá věc-zakryje nerovnosti,které v klasickém koutu jsou vidět!
Očistěte strop na prkna, a ostatní jste si napsal sám-lepidlo,polisťák lepidlo s perlinkou,penetrace a štuk.Jen bych asi doporučil ještě kotvit vruty přes podložku .
doplněno 30.08.12 18:00:To jo,ale v tomto případě asi až tak nehrozí. i když by tam byla nezateplená půda.Předpoklad,že je skladba stropu od spodu : omítka,palach,podbití prkny ,trámy a na nich o5 prkna ,v lepším ještě býva škvárový či jiný zasyp.Eventuálně to můžete dát spočítat nějakému odborníku který vypočítá jak tlustý a jaký druh zateplení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.