Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opilý zednik vs oprava práce

Od: rastamartin odpovědí: 7 změna:

mam temer hotovej bzt znate to vymalovano atd ale v poslednim pokoji co zednik delal uz bouzel pod vlivem me pod barvou vylezly flekz po opravach na stuku...borci v remesle co stim mam dite a nemam cash,jen nasranou zenu prosim jak to opravit na oko aby tchzne nerejpala a nedala dusno . . . .prosim nepiste o podhledach na to uz nemame neco levne dekuju odbornikum ne tomu co byl u me ...2-1dal jen jeden strop mam v riti prosim pomozte diky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Taky jsem měl podobný problém, akorát, že byla zima a zednící nám vybourali díru do komína, zasadili dvíčka a ožrali se a nezadělali to okolo, byly mrazy a my nemohli topit.

Nejlepší recept na to je, koupit si omítku a omítnout si to sám... není to zas tak těžké, naučíte se to docela rychle. Přeji hodně šťěstí...

Sjednat si příště pořádného řemeslníka a ne patlu alkáče! Nebo dát alkohol až po práci!Osobně v průběhu práce pivo nechci,až při obědě a jen jedno!Ostatek až po práci!

doplněno 30.08.12 21:16:

Myšleno na melouchu, v zaměstnání nee.

pecenkav*

To pivo ti davaji zakaznici? U me by si dlouho nevydrzel delat, Pivo si muzes dat doma po praci, ale v pracovni dobe ani omylem.

hodnocení

0x

co to?

doplněno 31.08.12 10:35:

Dobrý den, pane Pečenko,

to byl dotaz na zadavatele otázky , páč se domnívám, že byl při psaní ovíněn, a nějak nerozumím dotazu.

pecenkav*

Jestli je to dotaz na me, tak proste nesnasim piti v pracovni dobe a zvlast u zedniku, ktery si o to pivo klidne i reknou zakaznikovi.

ladaadal*
hodnocení

0x

Souhlasím s Milanem, taky mám dojem, že tazatel zdolal tu druhou půlku lahve se zedníkem. Co takhle to ještě jednou přemalovat, proč by z novýho štuku lezly fleky? Nebude to náhodou tím, že to není suchý a jedná se pouze o nezaschlé fleky? Na novém to bude schnout mnohem déle než na letitém.

daniell*
hodnocení

0x
Já osobně u zákazníku pivo nepiji celkově alkohol moc nepiji nic méně jednou jsem si najal zedníky a ti už posilněni přijely mezi dveřma sem je vyhodil nic nezaplatil , tak já bych počkal jak dlouho to máte namalované? A pokud tam fleky zůstanou tak bych to prostě přemaloval znovu. Pokud fleky přetrvají může být na zdi nějaká mastnota nebo krev či podobně potom bych to trochu oškrabal vzal syntetickou barvu přemaloval a potom přemaloval primalexem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]