Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám zájem o koupi garáže jež je na pozemku města a majitel jej má v nájmu. Chtěl jsem se poinformovat ohledně
možnosti odkupu parcely a bylo mi sděleno že to nelze že do budoucna se v dané lokalitě počítá se stavbou nadzemní garáže.
Nebyli mi však schopni říct jestli a kdy to bude. Prý v horizontu tří let určitě ne.
Můj dotaz je jednoduchý - řekněme, že bych garáž koupil a město se za rok rozhodlo tam stavět nebo parcelu prodat investorovi který by tam chtěl stavět. Dojde tedy hádám k nějakému vyvlastnění stavby co na tom pozemku stojí - mé garáže. Vyplatí mi město cenu alespoň blížící se tržní ceně nebo dostanu nějakou almužnu, jakoby zůstatkovou cenu nemovitosti? Nerad bych o peníze, které do toho vložím přišel - pro mne je to něco jako investice do věci, kterou pár let využiji a pak bych ji zase prodal dále.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.