Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak postupovat když firma způsobí škodu

Od: barban* odpovědí: 1 změna:

Firma která nám aplikovala PUR pěnu na střechu, terasu a garáž způsobila škodu. Palstová okna tedy rámy oken jsou zastříkané od PUR pěny nejde to dolů. Firma slíbila, že to půjde roztokem dolů nešlo a tak to odrhli realem a dílo dokonáno a že je to OK. Vlastní dílo předali a s okny si nelámou hlavu. Nejsou zřejmě pojištěni a nemají se k tomu, aby se rámy oken které jsou nejvíce poškozené vyměnili a zbytek očistili. Nekomunikují a poslali fakturu na doplatek díla které předali. Vypadá to, že budu muset něchat vyměnit rámy a nechat firmu okna vyčistit a předložit instalační firmě faktury k proplacení. Jaké opatření udělat, aby po mě nevymáhali doplatek díla, přičemž náklady na výměnu a vyčištění tuto částku jistě přesáhnou.

Díky Tomas

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kerscha*
hodnocení

0x

Ahoj, mám podobný problém. Firma co nám shazovala sníh ze střechy mi poškodila satelit. Nahlásil jsem to na obec, která si na to firmu najala a starostka mi řekla, že si to mám vyřídit se šéfem firmy. S ním není vůbec řeč, je to arogantní hovado, stále jen opakuje "víte kdo já jsem, více co jsem byl..." a pak řekl, že ten satelit tam neměl co dělat, že prý ho tam mám na černo ( přitom povolení od obce k umístění satelitu mám ). Zavolal jsem policii a ta mi řekla, že to řešit nebudou, že by to museli udělat úmyslně, aby to mohli řešit a odkázali mě na soud. Nevím sám co teď, protože se v podobných věcech nevyznám. I mě můžete někdo poradit. Petr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]