Nejste přihlášen/a.
Firma která nám aplikovala PUR pěnu na střechu, terasu a garáž způsobila škodu. Palstová okna tedy rámy oken jsou zastříkané od PUR pěny nejde to dolů. Firma slíbila, že to půjde roztokem dolů nešlo a tak to odrhli realem a dílo dokonáno a že je to OK. Vlastní dílo předali a s okny si nelámou hlavu. Nejsou zřejmě pojištěni a nemají se k tomu, aby se rámy oken které jsou nejvíce poškozené vyměnili a zbytek očistili. Nekomunikují a poslali fakturu na doplatek díla které předali. Vypadá to, že budu muset něchat vyměnit rámy a nechat firmu okna vyčistit a předložit instalační firmě faktury k proplacení. Jaké opatření udělat, aby po mě nevymáhali doplatek díla, přičemž náklady na výměnu a vyčištění tuto částku jistě přesáhnou.
Díky Tomas
Ahoj, mám podobný problém. Firma co nám shazovala sníh ze střechy mi poškodila satelit. Nahlásil jsem to na obec, která si na to firmu najala a starostka mi řekla, že si to mám vyřídit se šéfem firmy. S ním není vůbec řeč, je to arogantní hovado, stále jen opakuje "víte kdo já jsem, více co jsem byl..." a pak řekl, že ten satelit tam neměl co dělat, že prý ho tam mám na černo ( přitom povolení od obce k umístění satelitu mám ). Zavolal jsem policii a ta mi řekla, že to řešit nebudou, že by to museli udělat úmyslně, aby to mohli řešit a odkázali mě na soud. Nevím sám co teď, protože se v podobných věcech nevyznám. I mě můžete někdo poradit. Petr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.