Nejste přihlášen/a.
Máte někdo doma celoskleněné posuvné dveře na stěnu (ne do pouzdra)? Pohrávám si s myšlenkou si je pořídit a při počtu 3 ks je to docela pálka. Nemám možnost je vidět v praxi, z mých známých je nikdo nemá a tak se vás ptám na zkušenosti, chtěla bych vědět vše PROTI a nebo vše PRO pořízení těchto dveří. Prosím, podělte se semnou, ať se mohu rozhodnout. Díky Uška
doplněno 26.08.12 20:09:Jen doplním - nepotřebuji prostory odhlučnit, ani průvan nebude, ale ze zdravotného hlediska potřebuji něco jiného než klasické dveře. A protože mám ráda světlo a vzdušno, napadly mě celoskleněné. Ale třeba je to hloupost, ale posuvné na stěnu být musí.
Obecně - posuvné dveře "na stěnu" mají, podle mne, dvě vady - nelze je zavřít (´utěstnit´) proti hluku ani proti průvanu, fungují ´jen´ opticky. Navíc, v případě méně kvalitního uchycení mohou v průvanu kmitat (klepat). Za mne - nebrat...
Další, co může působit jako argument proti, je sklo - ale při vhodném výběru se lze neustálému čištění vyhnout...
doplněno 26.08.12 20:23:OK - pokud jsou nutné posuvné na stěnu, jsou celoskleněné možnou volbou - požadavek na světlopropustnost a ´lehkost´ konstrukce určitě splní nejlépe... Jen ale ještě pozor - jsou oproti jiným dveřím dost těžké, zkuste si je u některého prodejce vyzkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.