Nejste přihlášen/a.
Mám solární systém na ohřev vody a přitápění. Celý systém se řídí dodanou regulací sám. Ale systém neumí některé funkce co bych uvítal. Myslel jsem si že bych si nechal navrhnout nebo i postavit jednoduché zařízení (krabičku) které by tyto funkce zajistilo. Byly by to jednoduché 3 funkce na bázi čidlo něco zjistí a dle toho sepne/rozepne spínací relé (230V,2kW max).
Nejsem až tak znalý elektrotechniky/elektroniky abych se do konstrukce pouštěl sám, proto bych rád zkusil oslovit nějakého odborníka a buď by mi poskytl návrh jak to postavit nebo by to rovnou postavil. Instalaci na místě bych si již dodělal sám - jde o jednoduché zařízení.
Nevíte na koho se zkusit obrátit? Neznám žádné soukromníky ani firmy které by dělaly takové malozakázky. Jsem z Chomutova
Dík G.
Opradu máte dojem, že se to finančně vyplatí...a že ony "přidané funkce" navíc, které ve Vaší současné regulaci nejsou...zato stojí?
Pokud Vám to bude někdo "bastlit" v množství jednoho kusu, pak i když tam budou tři tlačítka a dosplay, to bude stát víc, než tovární regulace s barevným displayem.
Požadujete tak zvláštní funkce, že se podobná regulace nevyrábí sériově? To bych skoro pochyboval...
Možná by stačilo jen sáhnout po regulaci jiného výrobce, či vyšší řady než momentálně máte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.