Dobry vecer,chceme koupit novou vanu a starou 66 let dat pryc...jsme samouci a tak vas prosim o radu jak se nova vana vklada krok po kroku a na co si dat pozor...dekujeme velmi moc!
Myslím si,že je tato práce pro laika dost náročná,už z důvodu rekonstrukce přívodů vody a odpadů.Proto bych doporučil se obrátit na řemeslníka.Nakonec já,i když jsem rekonstruoval řadu koupelen,na vodoinstalaci jsemj si raději sjednal.
JABRAKA
jehozena
Mockrat dekuju! Na youtube se podivam...a vite cim ji podlozit a nebo do ceho ji usadit?
pecenkav*
Vana se nepodklada, ta musi stat na nohach, ktere se k vanam prodavaji a rantlem se na podezdivku usazuje do malty, ja to delam do lepidla, kterym jsem predtim lepil podezdivku z itongu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.