Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pásová bruska Parkside - náhradní díly

Od: 111111mh odpovědí: 11 změna:

Dobrý den!

Před pár měsíci jsem zakoupil pásovou brusku Parkside. Pracovat jsem s ní začal až nyní a po několika dnech se zlomila

páčka na otevírání a zavírání pro vkládání a vyndavání brusných pásů. Je možné tento náhradní díl někde objednat jako součástku

samostatně , nebo je nutno reklamovat celou brusku na prodejně? Děkuji za odpověď. M. Hospodář

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím o tom, že by Parkside měl v ČR nějaký servis, natož prodej ND. Toto nářadí je běžná čína, tedy spotřebák. Jinak dost pochybuju, že se Vám podaří vyreklamovat to, že jste ulomil napínací páku pásu, v normální prodejně nářadí byste s tím jistě neuspěl. Jelikož však Parkside prodává Lidl, tak je možné, že při odborné znalosti ( čti neznalosti) některý z prodavačů skočí na lep a vrátí Vám peníze.

sl*
hodnocení

0x

Kompernass Service Slowakia

Telefon: 0850 00 10 16

Email:support.sk@kompernass.com

tu máš servisného technika skús to tam.

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Já bych tu reklamaci zkusil, za to nic nedáte.
Případně:

Martin Šimák, zprostředkovat servisu výrobků Kompernass

Telefon: 800 400 235

Email: support.cz@kompernass.com

brezinavaclav
hodnocení

0x

Prosím poraďte, kde se dá koupit řemen pokonu do pásové bruky PARKSIDE PBS 600A1

IAN 89170

Děkuji,

Březina

michaelhonzik

Ozubený řemen do brusky Parkside má označení 3M-201, tzn. že se jedná o řemen se vzdáleností mezi zuby 3 mm, šířka řemenu je 14 mm, počet zubů je 67.Pokud zadáte do vyhledávače "řemen 3M-201 šířka 14 mm"-tento údaj stačí, vyhledávač vám nabídne hned několik dodavatelů. Cena se pohybuje od 150 do 170 kč, plus poštovné.Za zmínku stojí, že do prostoru ozubených koleček a řemenu se dostává brusný prach, protože prostor u těchto brusek není nijak zvlášť chráněn, a řemen si to moc dlouho nenechá líbit.Koupil jsem ho u firmy Arkov, Slatiňany, funguje.

Pokud neseženete originální náhradní díl přes servis, viz. odkazy výše, potom máte s největší pravděpodobností problém. Existuje průmyslová řada řemenů, ale té se výrobci "spotřebního" nářadí nedrží. Takže nesedí buď délka nebo profil. Jedinou radou je vzít brusku, řemen (to, co z něj zbylo) a vyrazit do prodejny řemenů (třeba firma Pikron). Ale 90% takových zákazníků, kteří k nám dorazí, odchází s nepořízenou.(ne, opravdu nejsem z Pikronu).

Zkusil bych Bosch,nebo jiné prodejce a výrobce těchto strojů-já na rozbrus DB kupoval ND u Bosche (šlo sice o pitomý vypínač a stál 500 ale sehnali bez problémů,jenže pak odešli ložiska a uhlíky a od té body mi BD nesmí přes práh!)Parkside je údajně "sestreská" značka jen pro Lidl!Byla tu o tom doecela velká diskuze!

pilnacek

Osobně, jsem sehnal řemen /původní označení Strongbelb 225 3M / u prodejce LOGUŠ-Ulice Tovární ve Strakonicích.

Jednalo se o řemen na pásovou brusku PE BS 900 KH 3172. Ale řemeny by mohli být stejné.

bs
hodnocení

0x

jde o 84 XL 037 , maji napr. v tyma.cz

ivan*
Dobry den, aky remen sa da pouzit na pasovu brusku parkside pbs 900 C3. Roztrhol sa mi a kupil som 3M-201 a ten je kratky.

K vašemu dotazu:

Servis Česko
Tel .: 800143873
E-Mail: kompernass@lidl .cz
IAN 315834_1904

Dovozce
Dbejte prosím na to, že následující adresa není ad-
resou servisu . Kontaktujte nejprve uvedený servis .

KOMPERNASS HANDELS GMBH
BURGSTRASSE 21
44867 BOCHUM
NĚMECKO
.kompernass .com

Odsud

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside
Otázky na téma parkside náhradní díly

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]