Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím vyplnit sloupky?

Od: ferdamravenec odpovědí: 3 změna:

Poraďte čím vyplnit duté sloupky, aby do nich nepršelo.

Na zahradě jsem ze staré kovové konstrukce postavil takovej sušák na prádlo - dvě taková Téčka skládající se na každé straně ze dvou eL-ek) odrezil jsem je, natřel jsem je, vyvrtal jsem do nich díry na prádelní šňůry atd..

Ty nosný železný trubky (zaoblenýho čtvercovýho tvaru) jsou z obou stran dutý - jak dole (zakopáno v zemi) tak nahoře, takže nechci aby do nich pršelo... Je možný, že by ta voda která do nich naprší výtékala spodem do země? (je tam jíl). Anebo je lepčí je nahoře něčím zaslepit/vyplnit? A čím? Přemýšlel jsem, že bych do nich nacpal takový těsný špunty vystřižený z polystyrénu a navrch je zaplnil cementem/maltou/betonem.. Co myslíte? Čím se tyhle dutý sloupky (třeba plotový) běžně zaplňujou?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Dobrá den,

určitě zadělat. V hobby marketu koupíte krytky na vršky sloupu k plotu.Bývají plastové, nebo kovové.

hodnocení

0x

Urcite necim zadelat (treba korkem) at to zevnitr nerezne.

jabraka*

Lze použít výhodně staré tenisové míčky a navlíknout je na sloupky.

JABRAKA

doplněno 22.08.12 17:33:

Míčky dole nechat mírně pootevřené,aby vnitřek větral.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]