Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
řeším naprosto stupidní věc. Jak si hezky nadepsat jmenovku na zvonek a schránku pokud nemám tiskárnu a ani nikoho známého, který by jí vlastnil?
Přeji fajn den
Š.
Nechat si to napsat v copy centru a vytisknout.
Nechat si to u někoho vygravírovat (napsat do železa pomocí frézy).
Napsat si to ručně
Ještě mne napadla jedna varianta, možná že ještě někdo z grafiků bude mít nějaký historický Propisot, s tím se dělalo taky docela dobře.
My jsme si nechali dělat jmenovku na dveře tam, kde se přidělávají klíče. Možná, že to asi všude nedělaj, ale myslím, že ve větším městě to budou dělat skoro všude. Nebo jestli chcete, když mi napíšete e-mail, abychom se mohli domluvit, tak vám to ráda napíšu a vytisknu na počítači a pošlu, to není problém.
Je moc děkuju, já jsem z Brna ... to gravírování je dobrý nápad, ale zase všichni to mají v papírové podobě, protože je to ten umělohmotný formát hromadných jmenovek, tak nevím, kam bych to umístnila.
Aha, do zvonku je opravdu problém zastrčit kovovou destičku...
Já se taky připojuji s nabídkou, klidně napíšu na počítači, vytisknu a pošlu v různých variantách fontu.
V Brně sice nebydlím, jen kousek dál, ale vytisknout na list papíru a poslat poštou není žádný problém, klidně napiš na vnitřní poštu a domluvíme to.
Zřejmě bydlíte v bytovém domě. Já jsem si kolem zvonku přilepila střepy obkladaček do tvaru srdíčka a vyspárovala. Každý, kdo zvoní tak na srdce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.