Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leskly nater

Od: maladama odpovědí: 5 změna:
Ahoj,
mohli byste mi poradit, jak se zbavit toho leskleho nateru, ktery se driv daval na chodby a byl umyvatelny? Z ceho ten previt vlastne je?
Moc dekuju a preju hezkou nedeli!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Je to olejový lak na štuku - lze obrousit, ale lépe je celou omítku ´omlátit´ na cihlu a zdi naomítat znovu...

doplněno 19.08.12 15:14:

Pokud je to latex, doporučuju ohřát ocet tak na 70°C (třeba v rychlovarné konvici - bonusem je, že ji ocet vyčistí od usazeného vodního kamene) a latex jím natřít, nechat chvíli působit a po způchýřování sloupnout špachtlí.

Stěnu je pak před novým malováním nutné přebrousit - zbavit hrbolů a vhodné i napenetrovat...

jendad

A nebude to stary latex? e-barvy.com/...

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud nátěr drží,tak je práce navíc zbytečná.Stačí zdrsnit a po nanesení kontaktního můstku vymalovat interierovou batvou s vyšší přilnavostí.

JABRAKA

doplněno 19.08.12 11:22:

Napadlo mě,že jedna docela rozumná cesta je kvalitní tapeta.

JB

maladama
hodnocení

Asi ano, to bude ten latex. No s tou kvalitni tapetou jak mi tu nekdo radil asi ne, protoze by to v pripade koupelny nemuselo byt idealni reseni.
jabraka*

Pročpak ne,běžně používám tapety i v koupelnách,jen ne do míst,kde teče voda.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]