Prošlé potraviny vs bakterie

Od: Datum: 18.08.12 17:00 odpovědí: 3 změna: 18.08.12 18:10

Hezký den .Chtěla bych se zeptat ,jestli na nás mohou působit bakterie i ze zmražených jídel?Například pizza 2 roky po minimální trvanlivosti.A jaká jsou rizika prošlých potravin včetně zmražených?.Děkuju všem za odpověď.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: mowla*
Datum: 18.08.12 17:11
 

Pokud byly potraviny hluboce zmražené a projdou tepelnou úpravou nad 100°C (v případě pizzy upečením), bakterie nehrozí. Otázkou je chuť...

doplněno 18.08.12 21:21:

To Kartaginec: Kdyby si někdo dělal steak ze mne, také bych se podmračil... Hluboce! *palec**smich*

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 18.08.12 17:33
 
avatar

Jinak samozřejmě je rozdíl mezi minimální trvanlivostí (tato doba může být překročena) a "spotřebujte do". což udává krajní termín. (I když jedli už i stejk z mamuta, ten byl ake opravdu hlubocepodmračený.)

doplněno 18.08.12 21:04:

Podmračený možná také, ale je to pěkný překlep.

 
Datum: 18.08.12 18:10
 
avatar

Tak tak-jak píší nade mnou-pokud nebyli rozmraženy tak by jim nic nemělo být , a ihned po rozmražení upéci ci uvařit a vše je OK.

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.