Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napojení sádrové omítky

Od: artik* odpovědí: 7 změna:

Zdravím , chci se zeptat na jednu zásadní věc . Dělám špalety ( zapravuji okno ) a chci se zeptat jestli mám nějak řešit napojení sádrové omítky na normální .

doplněno 18.08.12 10:37:

jedná se hlavně o rohy zdi , bude tam rohová lišta s perlinkou a jde o to jak udělat cca 10 cm co bude zasahovat do stávající zdi .

Napojení sádrové omítky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Spíše bych volil celou plochu srovnat flexibilním lepidlem a perlinkou.Pak by stačila jen finální stěrka pro celkové sjednocení stěn.

JABRAKA

artik*

nechci dělat kompletní zeď , ale jen špalety + rohy

jabraka*

Na roh budeě dávat rohovou lištu s perlinkou,tu nalepíš lepidlem a na obě strany totéž,proužek perlinky přes roh .Po zatvrdnutí přebrousit a vyhladit finálkou.Tu sádrovku ušetříš.

JABRAKA

artik*

potřebuju dorovnat úhel cca 3cm a to lepidlem nepůjde .

artik*

tak jsem to nakonec udělal tak to - lepidlo , síť , lepidlo . Vypadá to teda nic moc ,ale pořád si říkám , že to srovnám sádrovou omítkou . Mam to nechat pořádně uschnout a pak penetrovat , nebo mohu rovnou natahovat omítku?

jabraka*

Použij finální stěrku na přebroušené lepidloPak budeš mít povrch jako ze sádroše.

JABRAKA

artik*

lepidlo jsem nebrousil , chtěl jsem dát tu omítku ,protože jí mam už dlouho koupenou

doplněno 22.08.12 09:29:

tak sádrová omítka je fakt hrozná , prej hladkej povrch *smich**zed* , to budu muset vzít ještě štukem a zahladit , nebo lepší omítku než co jsem měl já

Napojení sádrové omítky #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma finální stěrka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]