Koupila jsem si nerez sporák, byl krásný dokud jsem nezačala vařit. Je na něm vše vidět, začínám litovat, že jsem si nekoupila klasický bílý. Poradí mi někdo jak ho udržovat v čistotě a aby se pořád krásně leskl?Díky za radu.
Zajímavé... Já jsem si zase před nějakou dobou pořídil nererozvý dřez, protože tak velký jsem smaltovaný nesehnal, a hrozně mě na něm vadí že na tom šedém povrchu vůbec není vidět špína, a tudíž se nepozná jestli už potřebuje vyčistit.
Přesně to se stalo mým rodičům, kteří jsou při vaření pěkní nepořádníci. Oni to už po těch letech neřeší (zpočátku měli speciální přípravek). Když k ním přijdu, sporák čistím přípravkem na sklo (millit atd) a leštím papírovou utěrkou, rychlé, levné, účinné. Miluji totiž vyleštěné nerezové sporáky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.